Politiķu cepiens 2017: Juta Strīķe – politiķe, kura pierādījusi, ka priekšvēlēšanu kampaņai budžeta tiešām nebija
foto: Publicitātes foto
Juta Strīķe politiķu cepienā.
Sabiedrība
2017. gada 7. jūlijā, 14:29

Politiķu cepiens 2017: Juta Strīķe - politiķe, kura pierādījusi, ka priekšvēlēšanu kampaņai budžeta tiešām nebija

Kasjauns.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas starp 200 Sarunu festivāla LAMPA pasākumiem apmeklētāju tūkstošu ovācijas izpelnījās “Politiķu Cepiens” – unikāls šovs, kurā komiķi "uz zoba velk" Latvijas politiķus. Šogad Rīgas domes deputāti Jutu Strīķi, Eiropas Parlamenta deputātu Arti Pabriku, Cēsu novada domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu un Saeimas deputātu Igoru Pimenovu "cepināja" komiķi Edgars Bāliņš, Rūdolfs Kugrēns, publiciste Anete Konste un režisore Marta Elīna Martinsone. Piedāvājam atskatīties uz spilgtākajiem "Politiķu Cepiena" momentiem!

Politiķu cepiens 2017: Juta Strīķe – politiķe, kur...

Edgars Bāliņš jau “Politiķu Cepiena” sākumā, runājot par Arti Pabriku, mazliet “uzkarsēja” arī Jutu Strīķi: “Bija gadījums, kad gadus atpakaļ Pabriks atkāpās no amata un Kalvītis viņa demisiju nepieņēma.

Juta, Tu vispār vari iedomāties tādu situāciju? Pirmkārt, tu pats aizej no darba, otrkārt – priekšnieks saka – nē, nē, paliec!” Turpinot cepināt Jutu Strīķi, Kugrēns ar humoru atminas vienu no redzētajām video intervijām: “Principā, kādu stundu viņa stāstīja to, cik viņa ir godīga. Jutai prieks, ka dažreiz, ejot pa ielu, negodīgie cilvēki pāriet ielas otrā pusē, jo viņiem kauns par savu negodīgumu.

Man prieks, ka Juta domā, ka tas ir viņas godīguma dēļ!" Pati Juta Strīķe savā aizstāvības runā humoristiski minēja, ka labprātāk piedalās Sarunu festivālā LAMPA, nevis sarunu festivālā “Rīdzene”.