Politiķu cepiens 2017: Jānis Rozenbergs – skaists, bet garlaicīgs mērs
foto: Publicitātes foto
Sabiedrība
2017. gada 7. jūlijā, 14:29

Politiķu cepiens 2017: Jānis Rozenbergs - skaists, bet garlaicīgs mērs

Kasjauns.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas starp 200 Sarunu festivāla LAMPA pasākumiem apmeklētāju tūkstošu ovācijas izpelnījās “Politiķu Cepiens” – unikāls šovs, kurā komiķi "uz zoba velk" Latvijas politiķus. Šogad Rīgas domes deputāti Jutu Strīķi, Eiropas Parlamenta deputātu Arti Pabriku, Cēsu novada domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu un Saeimas deputātu Igoru Pimenovu "cepināja" komiķi Edgars Bāliņš, Rūdolfs Kugrēns, publiciste Anete Konste un režisore Marta Elīna Martinsone. Piedāvājam atskatīties uz spilgtākajiem "Politiķu Cepiena" momentiem!

Politiķu cepiens 2017: Jānis Rozenbergs – skaists,...

Anete Konste par Jāni Rozenbergu izsakās šādi: “Nu, Jānis Rozenbergs ir simpātisks trīs bērnu tēvs, sportisks, visiem draugs un sabiedrotais – jā, tieši tik garlaicīgs ir Cēsu mērs.”

Anete turpina: “Viņš arī izveidojis utopisku pilsētas tēlu, kurā viss iet tikai uz augšu. Ka tikai Cēsis netop par tādu Kaņepes Kultūras centru, kur atbraukt Rīgas hipsteriem, kuriem piedzimst bērni.”

Edgars Bāliņš, saskaities par Cēsu ielu remontu festivāla laikā, tikmēr mēram uzdod retorisku jautājumu: “Jāni, Tu vispār “rubī” kaut ko no politikas? Ielas ir jāremontē pirms vēlēšanām, nevis pēc!”