foto: Edijs Pālens/LETA
Izliekoties par Mārtiņu Bondaru, Kaimiņš iznes cauri Kremļa žurnālistu
Artuss Kaimiņš, uzdodamies par Mārtiņu Bondaru, paziņojis, ka Latvijas Reģionu apvienība piemuļķojusi vēlētājus un turpmāk tā sadarbosies gan ar Ušakovu, gan „Vienoto Krieviju”.
Politika
2017. gada 5. jūnijs, 15:19

Izliekoties par Mārtiņu Bondaru, Kaimiņš iznes cauri Kremļa žurnālistu

Kasjauns.lv

Partijas KPV LV kolorītais līderis, populistiskais aktieris Artuss Kaimiņš kārtējo reizi izspēlējis jancību – viņš telefonsarunā ar Krievijas ziņu aģentūras „Sputņik” žurnālistu uzdevies par Latvijas Reģionu apvienības līderi Mārtiņu Bondaru. (Intervija krievu valodā - red.piez.)

Žurnālists kļūdas pēc sazvanīja nevis Mārtiņu Bondaru, bet gan Artusu Kaimiņu. Kaimiņš neapjuka un intervijas laikā nospēlēja Bondara lomu un viņa vārdā sniedza interviju. Saruna tik tiešām bija šokējoša – Kaimiņš paziņoja, ka viņš kā Mārtiņš Bondars apmānījis vēlētājus un nu noslēdzis draudzības paktu ar „Saskaņas” līderi Nilu Ušakovu.

„Es kā Bondars pieņēmu lēmumu, ka strādāsim kopā ar Nilu Ušakovu. Mēs visus apmānījām, jo mums ir vieni un tie paši sponsori. Mēs ar Nilu Ušakovu un „Vienoto Krieviju” esam noslēguši draudzības paktu. Esmu priecīgs, ka Ušakovs pieņēmis mūs, un mēs viņu,” nezaudējot savu aktiera talantu Kaimiņš ne pa jokam samulsināja Kremļa kontrolētās ziņu aģentūras pārstāvi.