foto: LETA
Valkas mērs pērn nopelnījis 18 987 eiro
Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.
Novadu ziņas
2017. gada 2. maijs, 15:55

Valkas mērs pērn nopelnījis 18 987 eiro

LETA

Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) pērn par darbu domē nopelnījis 18 987 eiro, kas ir par 223 eiro mazāk nekā 2015.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Papildus tam Krauklis saņēmis 420 eiro lielu pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, honorāru kopsummā 445 eiro, 318 eiro lielu ienākumus no zemnieku saimniecības "Kalnieši" un 38 eiro no Zemessardzes štāba.

Krauklis izsniedzis aizdevumus par kopējo summu 185 538 eiro.

Valkas novada domes vadītājam pieder 540 kapitāla daļas 38 418 eiro vērtībā SIA "Ziemeļlatvija" un piecas kapitāla daļas 7114 eiro vērtībā savstarpējās apdrošināšanas kooperatīva sabiedrībā "Aplis - A".

Krauklis ir arī divu zemes un ēku īpašumu Valkas pagastā īpašnieks.

Papildus darbam domē Krauklis ir arī valdes priekšsēdētājs tādās organizācijās kā "Atbalsts Valkai", "Ziemeļvidzemes Kultūras un sporta biedrība", futbola klubs "Valka", "Reģionālo attīstības centru apvienība" un "Vidzemes partija". Turklāt viņš ir arī valdes loceklis Valkas sporta internātā, futbola klubā "Valka Junior" un Lauku un reģionu attīstības biedrībā. Vēl Krauklis pilda attīstības padomes locekļa pienākumus Vidzemes plānošanas reģionā un kapitāldaļu turētāja pārstāvja pienākumus SIA "Valkas Namsaimnieks".