foto: Paula Čurkste/LETA
LRA ir pārliecināta par veiksmīgu startu pašvaldību vēlēšanās
Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un partijas "Latvijas attīstībai" apvienotā saraksta Rīgas mēra amata kandidāts, LRA līderis Mārtiņš Bondars.
Politika
2017. gada 8. aprīlis, 17:47

LRA ir pārliecināta par veiksmīgu startu pašvaldību vēlēšanās

LETA

Latvijas reģionu apvienība (LRA) pauž pārliecību par veiksmīgu startu pašvaldību vēlēšanās šogad, šodien notikušajā LRA forumā atzīmēja apvienības līderi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vienlaikus foruma dalībnieki atzina, ka cīņa pašvaldību vēlēšanās būs grūta.

Latgalē LRA startēs 11 pašvaldībās, Kurzemē - deviņās pašvaldībās, Zemgalē - 11 pašvaldībās, bet Vidzemē - 28 pašvaldībās un Rīgā.

Apvienības pārstāvju sapulces priekšsēdētājs Guntis Gladkins uzsvēra, ka LRA ir būtiski atbalstīt reģionu attīstību, kā arī pozicionēt sevi kā reģionu attīstību atbalstošu un veicinošu apvienību.

LRA Latgales vēlēšanu sarakstu vadītājs Juris Viļums (LRA) sacīja, ka Latgalē kopumā ir grūti uzrunāt iedzīvotājus iesaistīties politikā. Taču LRA pārstāvniecība Latgalē cenšas vairāk uzrunāt tieši jauniešus.

Kā foruma dalībniekiem teica LRA valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars (LRA), apvienībai ir būtiski jebkuri panākumi pašvaldību vēlēšanās. Tāpēc ir būtiski, ka visi LRA biedri un vēlēšanu sarakstu līderi turpina darbu pie iedzīvotāju pārliecināšanas, lai pēc starta pašvaldību vēlēšanās varētu gatavoties startam Saeimas vēlēšanām.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanas notiks 3.jūnijā.