Marsels Hosa spēlēs vienā maiņā ar Jāgru
2008. gada 2. decembris, 16:53

Marsels Hosa spēlēs vienā maiņā ar Jāgru

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" komandas slovāku uzbrucējs Marsels Hosa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē cīnīsies vienā maiņā ar Omskas "Avangard" kluba čehu zvaigzni Jaromiru Jāgru.

KHL Zvaigžņu spēlē savā starpā tiksies Jāgra (labāko leģionāru) komanda un Alekseja Jašina (labāko Krievijas hokejistu) komanda. Šodien tika paziņoti abu komandu kapteiņu maiņu biedri. Kopā ar Jāgru un Hosu vienā maiņā spēlēs arī vēl viens "Avangard" hokejists Jakubs Klepišs. Savukārt ar Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejistu Jašinu vienā maiņā spēlēs vēl viens "Lokomotiv" hokejists Aleksejs Kudašovs un Andrejs Ņikoļišins no Čeļabinskas "Traktor", ar kuriem kopā viņš Maskavas "Dinamo" sāka savu karjeru.

Paredzams, ka šodien tiks nosaukti arī abu komandu treneri, bet 2.decembrī sāksies līdzjutēju balsojums, kas ilgs līdz 22.decembrim. Jau ziņots, ka KHL Zvaigžņu spēle notiks 2009.gada 10.janvārī. Tomēr joprojām nav zināms, kur tieši Zvaigžņu spēle norisināsies, bet paredzams, ka tā varētu notikt Maskavā, Sarkanajā laukumā.

LETA