2009. gada 5. marts, 15:10

Vācijas kausa izcīņas futbolā pusfinālā nespēj iekļūt pašreizējie kausa īpašnieki Minhenes "Bayern"

Jauns.lv

Berlīne, 5.marts, LETA--REUTERS. Vācijas kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfināla spēlē trešdien zaudējumu piedzīvoja pašreizējie kausa īpašnieki Minhenes "Bayern", kas izbraukumā ar 2:4 (0:0) zaudēja Leverkūzenes "Bayer" klubam.

Pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet otrajā puslaikā laukuma saimnieki pirmajās 25 minūtēs guva trīs vārtus un mača 70.minūtē atradās vadībā ar 3:0.

Nākamajās četrās minūtēs "Bayern" divus vārtus atguva, tomēr ne uz ko vairāk Minhenes futbolisti nebija spējīgi. Pašā spēles galotnē "Bayern" guva ceturtos vārtus, panākot mača galīgo rezultātu 4:2.

Vācijas kausa pusfinālā trešdien iekļuva arī Hamburgas SV, kas savā laukumā ar 2:1 (2:0) pieveica Vācijas otrās bundeslīgas komandu Vīsbādenes "Wehen".

Savukārt vēl vienā ceturtdaļfināla spēlē trešdien Brēmenes "Werder" izbraukumā ar 5:2 (2:2) pārliecinoši pieveica "VfL "Wolfsburg" futbolistus.

Jau ziņots, ka Vācijas kausa izcīņas pusfinālā otrdien negaidīti iekļuva otrās spēcīgākās līgas klubs "Mainz 05", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0) spēja pieveikt bundeslīgas komandu "Schalke 04".