2009. gada 5. marts, 19:47

Krievu žurnālists: Rīgā visa arēna ir viens liels fanu sektors

Jauns.lv

Rīga, 5.marts, LETA. Hokeja spēlēs Rīgā visa arēna ir kā viens liels fanu sektors, pēc trešdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotdaļfināla spēles starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo" komandām portālā "allhockey.ru" raksta krievu žurnālists Andrejs Osadčenko.

"Mums tribīnes sadalās ļoti vienkārši - ir fanu sektors un viss pārējais. Pirmie cenšas organizēti fanot, bet pārējie sēž un skatās," raksta Osadčenko. "Bet tagad pievērsīsimies Rīgas atbalstītājiem. Neko neievērojāt? Jūs vakar neievērojāt, ka tur visa arēna ir viens liels fanu sektors? Tur visi, gan jauni, gan veci, vienoti apģērbušies komandas izdāvātajos kreklos - viņi dzīvo un elpo kopā."

Jau ziņots, ka aizvadītajā spēlē Rīgas klubs piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4 un sērijā piekāpās ar 0-3, izstājoties no turpmākām sacensībām.

"Žēl, bet KHL tā notiek tikai Rīgā. Nē, hokeju mīl arī Habarovskā (un kā vēl mīl), Čeļabinskā, Toljati, Omskā un daudz kur citur. Bet viņi nefano tā," izteicās krievu žurnālists. "Katrs, kurš redzēja vakardienas spēli, attiecībā pret šo nevarēs strīdēties. Ja kāds grib, tad jūs zināt, kur meklēt iespēju "pievienot komentāru". Bet mēs laikam paņemsim spēles ierakstu, attīsim uz sākumu un noskatīsimies vakardienas spēli vēlreiz ar lielu baudu. Paldies jums, rīdzinieki!"