2009. gada 6. marts, 01:05

Rīgā notiks dažādi koncerti un izklaides pasākumi

Jauns.lv

Rīga, 6.marts, LETA. Šovakar Rīgas klubos un citviet notiks dažādi koncerti un izklaides pasākumi, liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.

Klubā "Četri balti krekli" uzstāsies grupa "Labvēlīgais tips" un spēlēs dīdžejs Andris Ozols, bet klubā "Depo" notiks psihedēliskās mūzikas vakars, kurā uzstāsies latviešu psihedēliskās rokgrupas "Amorālā psihoze", "Soundarcade" un "Tesa".

Klubā "Pulkvedim neviens neraksta" spēlēs dīdžeji Miks un "Vital", bet klubā "Essential" spēlēs dīdžeji "Al Dee", "Vento", "Wow", Japānis un "Sam".

Studentu klubā pēc ilgāka pārtraukuma uzstāsies grupa "The Hobos". Grupa koncertā sola spēlēt plašu savu dziesmu retrospekciju, kur būs gan lielākie hiti "Christian", "Hero", "Walk all night", "Flying away" un citi, gan arī pa kādai jaunai, vēl koncertos nedzirdētai dziesmai.

"Dirty Deal Cafe" apmeklētājus šovakar priecēs krievu izcelsmes Francijā dzīvojoša producente un dīdžejs "Dasha Rush" un kopā ar viņu uzstāsies multimediju mākslinieks - vīdžejs Linards Kulless, kā arī vakara gaitā spēlēs dīdžeji "Kone" un "Ksenia Kamikaza".

Klubā "Art & Music Bakery", Bruņinieku ielā 73, šovakar notiks Balkānu mūzikas vakars, kurā par mūziku rūpēsies dīdžejs "Silver Cat", bet dzīvo mūziku nodrošinās grupa "Forshpiel" ar speciālo Balkānu mūzikas programmu.