2009. gada 22. aprīlis, 16:24

Igors Pavlovs varētu kļūt par Hamburgas "Freezers" galveno treneri

Jauns.lv

Hamburga (Vācija), 22.apr., LETA. Bijušais Latvijas hokeja izlases spēlētājs Igors Pavlovs, kurš atstājis Vācijas spēcīgākās līgas (DEL) vienības Krēfeldes "Pinguine" galvenā trenera amatu, varētu kļūt par cita DEL kluba Hamburgas "Freezers" galveno treneri, vēsta Vācijas mediji.

Kā izteicās kluba "Freezers" prezidents Boriss Kapla, jauna trenera apstiprināšana šobrīd ir Hamburgas komandas prioritāte. "Sarunas tiks veiktas arī ar līdzšinējo galveno treneri Polu Gārdneru, taču mēs esam ieinteresēti arī citos kandidātos, lai neatkārtotu pagātnes kļūdas. Viens no kandidātiem ir arī Pavlovs," teica Kapla.

Kā vēsta Vācijas laikraksts "Bild", Gārdners patlaban atrodas atvaļinājumā ASV un nav izteicis vēlmi palikt komandā "Freezers".

DEL regulārajā čempionātā vienība "Freezers" ieņēma astoto vietu, bet izslēgšanas spēļu turnīra ceturtdaļfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 0-4 zaudēja Berlīnes "Eisbaren" komandai, kas vēlāk kļuva par Vācijas čempioni, finālsērijā ar 3-1 pieveicot Diseldorfas "Metro Stars" klubu.

LETA jau ziņoja, ka marta beigās Krievijas mediji vēstīja, ka bijušais Rīgas "Dinamo" un Latvijas izlases uzbrucējs Pavlovs varētu kļūt par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galveno treneri, taču pirms divām nedēļām Krievijas galvaspilsētas vienība pagarināja līgumu ar čehu speciālistu Milošu Ržigu.

Vācijas mediji vēsta, ka Pavlovs sākotnēji pats nav vēlējies pagarināt līgumu ar "Pinguine" vienību, bet pēc neveiksmīgajām sarunām ar "Spartak" komandu jaunu līgumu ar bijušo Latvijas izlases hokejistu vairs nav vēlējies slēgt Krēfeldes klubs.

"Pinguine", kuras kapteinis ir Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, DEL regulārajā čempionātā ierindojās sestajā vietā, bet "play off" sacensību ceturtdaļfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-4 zaudēja "Metro Stars" komandai.

Savas hokejista karjeras laikā Krievijas pilsētā Ļipeckā dzimušais Pavlovs spēlēja Harkovas un Rīgas "Dinamo" vienībās, bet karjeru noslēdza Vācijā, kur sāka arī trenera darbu.