2009. gada 23. aprīlis, 15:43

Notiks Latvijas sieviešu basketbola izlases atklātais treniņš

Jauns.lv

Rīga, 23.apr., LETA. Pirmdien, 27.aprīlī, Latvijas sieviešu basketbola izlase Rīgas 49.vidusskolas sporta zālē aizvadīs pirmo oficiālo treniņu, uzsākot gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram.

Treniņa atklātā daļa tiks aizvadīta no plkst.11, un tajā veiksmi komandai Eiropas čempionāta finālturnīrā un gatavošanās posmā novēlēs izlases sponsori un atbalstītāji.

Tāpat komandai novēlēt veiksmi uz atklāto treniņu būs ieradusies Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe un Eiropas čempionāta finālturnīra basketbolā sievietēm patronese un Santa Anča.

Jau ziņots, ka pirmajā nedēļā komanda treniņus aizvadīs Rīgā. Pēc tam no 5.maija nedēļu ilgi treniņi būs Liepājā, tad divas nedēļās komanda atkal trenēsies Rīgā, bet pirms Eiropas čempionāta atkal pārbrauks uz Liepāju. Komandai arī plānotas piecas pārbaudes spēles, no kurām divas būs Rīgā, bet trīs - Liepājā.

Jau ziņots, ka Eiropas čempionāts trijās Latvijas pilsētās Rīgā, Liepājā un Valmierā notiks no 7. līdz 20.jūnijam. Priekšsacīkšu cīņas Latvijas izlase aizvadīs Liepājā, bet izšķirošie mači notiks Rīgā.