2009. gada 27. aprīlis, 17:18

Riana lūdz policiju atdot rotaslietas

Jauns.lv

Londona, 27.apr., LETA--BBC. Amerikāņu R&B dziedātāja Riana lūgusi Losandželosas policiju atdot viņai rotaslietas, kuras tās darbinieki paņēma kā pierādījumus pēc notikušā piekaušanas incidenta.

Auskarus un trīs gredzenus, ko policijas darbinieki paņēma kā pierādījumus, Riana bija paņēmusi nomā, un to vērtība ir 1,4 miljoni ASV dolāru (aptuveni 750 tūkstoši latu). Tagad veikals, kas iznomājis dārglietas, lūdzis pēc iespējas ātrāk tās atdot.

Kā pavēstīja dziedātājas advokāts, detektīvs, kas izmeklē lietu, neiebilst pret dārglietu atdošanu. "Acīmredzot sākotnēji policija domāja, ka tās būs nepieciešamas kā pierādījumi. Taču tagad ir skaidrs, ka ar fotogrāfijām būs vairāk nekā gana. Tas arī viss, mēs esam lūguši prokuratūru atdot rotas."

Kā ziņots iepriekš, Pirms "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas 8.februārī starp Krisu Braunu un Rianu izvērsās strīds, kura rezultātā Brauns piekāva savu draudzeni, radot viņai nopietnus miesas bojājumus. Pēc uzbrukuma 19 gadus vecais dziedātājs tika arestēts un vēlāk atlaists pret drošības naudu.

Kā vēsta ar zvērestu apliecinātas rakstiskas liecības, mūziķis strīda laikā sitis Rianas galvu pret mašīnas logu un tad vairākas reizes sitis un kodis.

Braunam ir izvirzītas apsūdzības par draudiem fiziski izrēķināties un fizisku aizskaršanu. Ja mūziķis tiks atzīts par vainīgu, viņam var piespriest sodu, sākot no četriem gadiem nosacīti līdz pat astoņiem mēnešiem cietumā. Aprīļa sākumā notikušajā tiesas sēdē Brauns savu vainu noliedzis.