Sabiedrība
2009. gada 8. maijs, 10:08

Jūrmalas deputāts demolē Majoru pludmali

Jauns.lv

Skandalozais Jūrmalas Domes deputāts Māris Mežapuķe atradis savdabīgu veidu, kā izmēģināt superbruņumašīnu. Viņš, ignorēdams likumus, ar neparasto auto joņoja pa atpūtnieku pārpildītu Majoru pludmali.

Māris Mežapuķe regulāri pamanās izcelties ar skandāliem un likumu neievērošanu. Antīko automobiļu kolekcionārs četras reizes aizturēts un sodīts par auto vadīšanu alkohola reibumā, pērn par atļautā ātruma pārsniegšanu deputātam uz četriem mēnešiem tika atņemta autovadītāja apliecība, taču tas viņam neliedza bez tiesībām sēsties pie stūres antīkajam kravas automobilim GAZ 53, ar kuru pēdējā gaitā tika izvadīta leģendārā aktrise Vija Artmane.

Aizvadītajā nedēļā Māris Mežapuķe atkal pamanījās izcelties. Kad uz Latviju tika atgādāta ekskluzīvā bruņumašīna Prombron, Jūrmalas deputāts, kā jau kaislīgs autofans, nolēma pārbaudīt neparastā auto spējas un aprīļa vissiltākajā dienā droši devās izbraukumā... pa Jūrmalas pludmali. Viss jau būtu labi, tikai ar auto atrasties pludmalē ir sodāms pārkāpums, turklāt, kad Mežpuķe ārdījās pie auto stūres, vasarīgi silto laiku baudīja ne mazums atpūtnieku. Par laimi, šajās Mežapuķes „izklaidēs” neviens necieta. Izņemot, protams, pamatīgi izbraukāto pludmali, kur auto izdzītās vagas smiltīs vēl ilgi bija redzamas.

Armands Roze/Foto: aculiecinieka foto