2009. gada 31. maijs, 00:09

Džokovičs izstājas

Jauns.lv

Viens no Francijas atklātā čempionāta favorītiem serbs Novaks Džokovičs sestdien izstājas pēc zaudējuma trešajā kārtā Vācijas tenisistam Filipam Kolšreiberam.

Lai gan Džokovičs turnīrā izlikts ar 4. numuru, uzvaru trijos setos ar 6-4, 6-4, 6-4 svinēja viņa pretinieks, informēja rīkotāji. Lai iekļūtu arī ceturtdaļfinālā, Kolšreiberam nākamajā spēlē būs jāpārvar spāņa Tomija Robredo pretestība.

Labāko sešpadsmitniekā iekļuva turnīra otrā rakete šveicietis Rodžers Federers kurš četros setos bija pārāks pār Francijas spēlētāju Polu - Anrī Matjē - 4-6, 6-1, 6-4, 6-4. Astotdaļfinālā Federeru gaidīs vācietis Tomijs Hāss.

Jau ziņots, ka pēc uzvarām trešās kārtas spēlēs astotdaļfinālos iekļuva ASV tenisists Endijs Rodiks un argentīnietis Huans Martins del Potro. Ar 6. numuru izliktais Rodiks trijos setos uzvarēja francūzi Marku Žikelu - 6-1, 6-4, 6-4, un pirmo reizi "Roland Garros" kortos pretendēs uz vietu ceturtdaļfinālā, tiekoties ar Francijas spēlētāju Žēlu Monfisu. Savukārt Del Potro, kurš izlikts ar 5. numuru, pietika ar trim setiem (6-4, 7-5, 6-4), lai pārspētu krievu Igoru Andrejevu, un nopelnītu tikšanos ar Francijas tenisistu Žo Vilfrīdu Tsongu.

BNS