Erosa Ramazoti koncertu pārceļ uz aprīli
Sabiedrība
2009. gada 13. augusts, 08:39

Erosa Ramazoti koncertu pārceļ uz aprīli

Jauns.lv

Itāļu dziedātājs Eross Ramazoti šoruden nevarēs ierasties Latvijā, jo notikušas izmaiņas viņa koncertturnejas grafikā. Eross savu koncertu Rīgā pārcēlis uz 4.aprīli.

5.novembrī hallē „Arēna Rīga” ieplānotais koncerts nenotiks, jo negaidītu turnejas grafika izmaiņu dēļ liela daļa Erosa Ramazoti koncertu vairākās Eiropas valstīs pārcelti uz citiem datumiem. Šīs izmaiņas skārušas arī Latviju un Lietuvu. Dziedātāja menedžmenta pārstāvis Džerijs Di Pirro (Jerry Di Pirro) koncertaģentūrai „Makroconcert” paziņoja: „Esam spiesti pārcelt Erosa Ramazoti koncertturnejas sākumu uz vēlāku laiku tehnisku problēmu dēļ, kas radušās neatkarīgi no mums. Šī iemesla dēļ jāpārplāno lielākā daļa tūres koncertu datumu. Rīgā Eross Ramazoti uzstāsies aprīļa sākumā.”

Koncerta organizatori dziedātāja vārdā atvainojas viņa faniem par sagādātajām neērtībām un apstiprina, ka koncerts notiks daudzfunkcionālajā hallē „Arēna Rīga” 4.aprīlī. Jau iegādātās biļetes būs derīgas. Tās iespējams arī atgriezt „Biļešu Servisa” kasē Kongresu namā.

Eross Ramazoti ir viens no pasaulē populārākajiem itāļu izcelsmes dziedātājiem. Savas muzikālās karjeras laikā viņš izdevis 15 veiksmīgus albumus, kas pārdoti vairāk kā 50 miljonos eksemplāru. Dziedātāja kontā ir gan autobiogrāfiskas balādes, gan enerģiskas melodijas. Pasaules popmūzikas klasikas vēsturē jau neizdzēšami ierakstītas tādas kompozīcijas kā „Piu’ Bella Cosa”, „Cose De La Vida”, „Più Che Puoi”, „Fuoco Nel Fuoco” un daudzas, daudzas citas. Eross Ramazoti Latvijā koncertēs pirmoreiz.

kasjauns.lv