2009. gada 15. augusts, 10:20

Divu autobusu sadursmē cietuši astoņi cilvēki

Jauns.lv

Piektdien, 14. augustā divu autobusu avārijā Rankas pagastā cietuši astoņi cilvēki, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane - Zobena.

Negadījums noticis plkst.17.30 autoceļa Ūdrupe - Rēveļi otrajā kilometrā. Pēc sākotnējā informācijas 1952.gadā dzimušais "Mercedes Benz" maršruta autobusa vadītājs iebrauca pretējās braukšanas joslā, kur sadūrās ar maršruta autobusu "Scania".

"Mercedes" šoferis guvis smagas traumas un nogādās slimnīcā Rīgā. Slimnīcās nogādāti vēl septiņi cilvēki, tostarp arī autobusa "Scania" vadītājs 1962.gadā dzimis vīrietis, kurš guvis vieglus miesas bojājumus. Starp cietušajiem ir kāda 1981.gadā dzimusi sieviete.

Pēc Katastrofu medicīnas centra (KMC) ziņām avārijā cietuši septiņi cilvēki, kas nogādāti slimnīcās. Cietušo stāvoklis esot apmierinošs.

Pa diviem cietušajiem nogādāts uz Smiltenes, Gulbenes un Cēsu slimnīcām, bet visvairāk cietušais, kuram smagi traumēta kāja, nogādāts Valmieras slimnīcā, bet pēc policijas sniegtās informācijas vēlāk nogādāts Rīgā.

Trīs cietušie pēc medicīniskās apskates slimnīcās palaisti mājās, bet pārējie atstāti novērošanai.

LETA