112
2009. gada 4. novembris, 17:30

Policija lūdz atsaukties divu ceļu satiksmes negadījumu aculieciniekus

Jauns.lv

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam, kas notika 26. oktobrī ap plkst. 6.15 Rīgā, Prūšu ielā, kad pie šīs ielas 20. nama nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, kurš notikuma vietā mira.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka gājēju notriecis pagaidām nenoskaidrots autovadītājs.

Bojā gājušā gājēja personība vēl nav noskaidrota. Policija informē, ka bojā gājis aptuveni 60 gadu vecs vīrietis.

Viņš bija ģērbies tumši zaļā virsjakā, melnās biksēs, tumši pelēkā džemperī, zili rūtainā kreklā un dzeltenā T-kreklā ar uzrakstu "Brazil 06". Vīrietim uz kreisā pleca ir tetovējums ar dzelzceļa zīmējumu, kā arī burti "KÄBO". Uz labās plaukstas pie īkšķa neskaidrs tetovējums.

Policijas darbinieki lūdz atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus un citas personas, kuras varētu sniegt izmeklēšanai nozīmīgu informāciju personības noskaidrošanai.

Visus, kuru rīcībā ir šāda informācija, policijas darbinieki lūdz zvanīt Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojam pa tālruni 67086942 vai 67219836 darba dienās no plkst. 8 līdz plkst. 16.30.

Tāpat policija aicina atsaukties aculieciniekus negadījumam, kas notika 6. oktobrī ap plkst.14.30 Rīgā, A.Deglava ielā, netālu no tirdzniecības centra "Maxima", kad pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju - 1923. gadā dzimušu sievieti, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā. Automašīna no negadījuma vietas aizbrauca.

Policijas darbinieki lūdz atsaukties minētā ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri varētu sniegt izmeklēšanai nozīmīgu informāciju vainīgās automašīnās un vadītāja noskaidrošanai. Visus, kuru rīcībā šāda informācija, policijas darbinieki lūdzu zvanīt pa tālruni 67086942 vai 67086962 darba dienās no plkst. 8 līdz 16.30.

LETA

Tēmas