Sabiedrība
2010. gada 13. janvāris, 14:56

Rīgas "Dinamo" saņems divus santīmus par katru ar "Baltic Taxi" nobraukto kilometru

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" hokeja komanda saņems divus santīmus par katru ar "Baltic Taxi" taksometriem nobraukto kilometru.

Par to šodien preses brīfingā par sadarbības līguma parakstīšanu starp hokeja klubu Rīgas "Dinamo" un taksometru pakalpojumu sniedzēju "Baltic Taxi", žurnālistus informēja SIA "Baltic Taxi" valdes loceklis Jānis Naglis.

"Baltic Taxi" un Rīgas "Dinamo" sadarbība paredz, ka taksometru pārvadātājs saviem klientiem piedāvās atlaižu karti ar Rīgas "Dinamo" logo, kuru būs iespējams iegūt, sakrājot desmit braucienu čekus. Atlaižu karte sniegs 10% atlaidi pakalpojumiem. Turklāt pirmajiem 100 klientiem tiks piedāvātas biļetes uz Rīgas "Dinamo" spēlēm.

Sadarbība paredz arī divus santīmus par katru nobraukto kilometru ar "Baltic Taxi" taksometriem atvēlēt hokeja komandai.

Rīgas "Dinamo" un "Baltic Taxi" sadarbība būs abpusēji veiksmīgs projekts, uzskata projektā iesaistītās puses.

Jau ziņots, ka Latvijas veikalos nopērkama arī Rīgas "Dinamo" pārtikas produktu līnija - AS "Cēsu alus" bezalkoholiskie dzērieni, AS "Rīgas piena kombināta" (RPK) saldējums un siers, AS "Rīgas dzirnavnieka" enerģijas batoniņi un putras, SIA "EuroFood" sviestmaizes, bagetes un picas, SIA "Markol" izplatītie "Zaķumuižas" bezalkoholiskie dzērieni, SIA "VK Serviss" pelmeņi un ledus, AS "Latfood" Ādažu čipsi. Nākotnē šis klāsts varētu ievērojami paplašināties, jo ir plānots katrā pārtikas preču grupā ražot produktus ar Rīgas "Dinamo" logo.

Pēc "Firmas.lv" datiem, "Baltic Taxi" dibināta 2003.gadā. "Baltic Taxi" ir taksometru pakalpojumu sniedzējs. 51% uzņēmuma pieder "Baltijas aviācijas sistēmas", bet 49% pieder uzņēmējam Jānim Naglim. "Baltijas aviācijas sistēmas" pieder "airBaltic" prezidentam Bertoltam Flikam.

Kā liecina "Dinamo" mājaslapā sniegtā informācija, AS "Dinamo Rīga" reģistrēta Uzņēmumu reģistrā un dibināšanas dokumenti parakstīti 2008.gada 3.aprīlī. AS "Dinamo Rīga" uztur hokeja komandu, kas piedalīsies Kontinentālajā hokeja līgā.

"Dinamo Rīga" akcionāri ir "Itera Latvija" ar 60,96% akciju, Juris Savickis - 9,76%, Guntis Ulmanis - 4,88%, Aigars Kalvītis - 9,76%, Guntis Rāvis - 9,76%, Aldis Pauniņš - 2,44%, Krists Freibergs - 2,44%.

LETA