Astroloģe paredz Daugavpils atdalīšanos no Latvijas
Sabiedrība
2010. gada 16. maijs, 13:02

Astroloģe paredz Daugavpils atdalīšanos no Latvijas

Jauns.lv

Astroloģe Jeļena Pozņakova paredz pārmaiņas Daugavpils pilsētas statusā. Viņa arī noskaidrojusi vicemēra Grigorija Ņemcova slepkavības galveno vaininieku. Tas ir Plūtons - pundurplanēta...

Daugavpils atroloģe Jeļena Pozņakova uzskata, ka Saules sistēmas pundurplanēta Plūtons būs vainīgs pie Daugavpils atdalīšanās no Latvijas valsts.

Daugavpils vicemēra Ņemcova slepkavība 16. aprīlī pilsētā radījusi daudzas spekulācijas un to savas popularitātes celšanai izmanto visdažādākie šovmeņi. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka šajā ziņā izcēlies TV raidījuma „Bez cenzūras” vadītājs Andrejs Mamikins, kurš šim notikumam „par godu” veltīja sarunu šovu vietēja televīzijā.

No Mamikina daudz neatpaliek arī Daugavpils astroloģe Jeļena Pozņakova, kura sevi dēvē par visnotaļ erudītu mistisko lietu skaidrotāju – „astroloģi, taroloģi, Reiki meistari, Aura- Soma praktiķi, seno un mūsdienu ezotērisko tradīciju pētnieci”.

Daugavpils ziņu portālā D-fakti.lv viņa publicējusi rakstu, ka „situāciju Daugavpilī provocējusi Plutona misija”.

Astroloģijai veltīto prognozi viņa iesāk ar vārdiem: „Nesen daugavpiliešus satricināja barbarisks notikums – vicemēra slepkavība. (..) Ja ņem vērā, ka visu šo notikumu fonā ir globālā ekonomiskā krīze, neviļus gribas uzdot jautājumu: kas īsti notiek un kad tas beigsies?”

Viņa uzsver, ka pašreiz pasaulē notiekošās drausmu lietas ir saistītas ar Plūtona ieiešanu Mežāža zīmē un tas ietekmē arī Daugavpils likteni. Notikšot „lielā tīrīšana”, kuras rezultāts būs jauna pasaules kārtība.

Par to liecina arī notikumi laika posmā no 1762. līdz 1778. gadam, kad Daugavpils arī sevišķi izjuta Plūtona darbību Mežāža ietekmes zonā, kad Daugavpils no Polijas valsts pārgāja Krievijas impērijas Pleskavas guberņas „īpašumā”.

Arī tagad drīz vien notikšot Daugavpils statusa maiņa. Pēc Pozņakovas ieskata, Daugavpils vairs nebūšot Latvijas valsts sastāvā. Astroloģe ir pārliecināta: „Balstoties uz iepriekšējo pieredzi var secināt, ka gaidāms neparasts laiks vismaz līdz 2016. gadam. Tad sāksies augšupeja, mainīsies pilsētas statuss. Iepriekš tā bija atdalīšanās no Polijas – tagad tā var būt ofšora zona, vai arī kāds cits variants.”


Elmārs Barkāns