Pauls: Latvijas resursi „Jaunajā vilnī” ir izsmelti
Sabiedrība
2010. gada 2. augusts, 08:19

Pauls: Latvijas resursi „Jaunajā vilnī” ir izsmelti

Jauns.lv

"Jūs paši redzat, kas notiek, kad mūsējie šajā "Jaunajā vilnī" nostājas blakus dziedātājiem no Bulgārijas, Armēnijas, Ukrainas - tās ir balsis! Ko mēs varam likt pretī?” – jautā Raimonds Pauls.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

­

­

Raimonds Pauls pēc konkursa atzīst, ka Latvijas resurss saistībā ar konkursu „Jaunais vilnis” un tā dalībniekiem nākotnē ir izsmelts. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka trešajā konkursa dienā abas mūsu grupas – „Lady Sweet” un „PeR” izvēlējās gaužām neveiksmīgas dziesmas, no žūrijas saņemot ļoti pieticīgu punktu bagāžu un ievērojami pabojājot savas vietas kopvērtējumā. Līdzīgās domās ir arī Maestro Raimonds Pauls:

"Trešajā konkursa dienā abu mūsu grupu sniegums izsita mani no sliedēm: kad vajadzēja saņemties un šaut ārā, viņi nespēja to izdarīt - ne meitenes, ne puiši. Es ar šausmām domāju, ko mēs darīsim nākamgad - mūsu resursi ir izsmelti. Rezervju nav! Es jau sāku meklēt kandidātus, Latgalē interesējos, laukos, pašdarbībās - varbūt tur ir balsis. Mēs taču nevaram aizlāpīties ar pašmāju televīzijas šovu dalībniekiem - tur apakšā nekā nav," šādu viedokli Pauls pauž laikrakstā „Diena”.

"Jūs paši redzat, kas notiek, kad mūsējie šajā "Jaunajā vilnī" nostājas blakus dziedātājiem no Bulgārijas, Armēnijas, Ukrainas - tās ir balsis! Viņi atver muti un uzreiz piesaista sev uzmanību. Un ko mēs varam likt pretī? Varam stiepties un rauties, bet, kamēr neatradīsim talantīgus vokālistus, labus rezultātus nesasniegsim. Citi šeit parāda rīkli, bet mums tādas nav...” rezumē konkursa „Jaunais vilnis” žūrijas līdzpriekšsēdētājs.

„Jaunā viļņa” 5. dienas aizkulises

„Jaunā viļņa” 4. dienas aizkulises

Abramovičs Jūrmalā svin Krutoja dzimšanas dienu

„Jaunā viļņa” 2.dienas viesi un dalībnieku emocijas

Kasjauns.lv/Foto:LETA


­