112
2010. gada 16. decembris, 22:01

Ceturtdienas vakarā noticis uzbrukums kādai no bankas "Citadele" filiālēm Rīgā

Jauns.lv

Vakar ap plkst.18.45 noticis uzbrukums kādai no AS "Citadele banka" ("Citadele") filiālēm Rīgā, aģentūru LETA informēja bankas Korporatīvo komunikāciju daļas vadītāja Indra Zinkeviča.

Uzbrukumā bankas darbinieki un klienti nav cietuši, un pēc sākotnējām aplēsēm bankai nodarītie zaudējumi ir minimāli.

Zinkēviča stāstīja, ka saskaņā ar bankas rīcībā esošo informāciju, filiālē ieradušies vairāki laupītāji maskās, kas, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, bankas darbiniekiem pieprasījuši naudu. Darbinieki atbilstoši drošības noteikumiem, izsauca bankas drošības dienestu.

Bankas drošības dienests nekavējoties ieradās bankas filiālē, tādēļ noziedzniekiem izdevies iegūt tikai kasē esošo naudu, taču pašiem laupītājiem izdevies aizbēgt.

Tā kā filiāles kasē atradās neliels naudas daudzums, turklāt visi bankas filiālē esošie naudas līdzekļi ir apdrošināti, sagaidāms, ka bankai nodarītie zaudējumi būs minimāli, uzskata Zinkēviča, bet piebilda, ka zaudējumu apjoms tiek precizēts.

Nozieguma apstākļi pašlaik tiek noskaidroti un bankas filiālē strādā tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji, un ar tiem sadarbojas "Citadele" drošības dienests.

LETA

Tēmas