Maskačkas narkomāni gadiem terorizē Samariešu apvienību. VIDEO
Jau gadiem Maskavas ielas 221. nama iemītniekus terorizē „pritonā” dzīvojošie narkomāni, kuri godīgo cilvēku dzīvi padara neciešamu. Nekārtību radītājus nekādi neizdodas dabūt prom no Samariešu apvienības dzīvokļu mājas.
112
2016. gada 22. jūlijs, 05:59

Maskačkas narkomāni gadiem terorizē Samariešu apvienību. VIDEO

Jauns.lv

Jau vairākus gadus daži narkomāni terorizē labdarbības organizācijas „Samariešu apvienība” nama iemītniekus Rīgā, Maskavas ielā 221. Lieta tāda, ka virs Samariešu apvienības iekārtotajiem dzīvokļiem iemitinājušies narkomāni un alkoholiķi, kuri regulāri apskādē godīgo pilsoņu iedzīvi.

Gadās tā, ka kārtīgiem un apzinīgiem cilvēkiem ir mazāk tiesību nekā narkomāniem, dzērājiem un klaidoņiem. Samariešu apvienība jau gadiem spiesta sadzīvot ar tā saukto „pritonu” virs galvas un izskatās, ka nekas tuvākajā laikā nemainīsies, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”.

Ceturtajā stāvā mītošie narkomāni savā koplietošanas virtuvē, dušā vai labierīcībās bija vairāk nekā gada demontējuši caurules un izlietnes, tādējādi stāvu zemāk tecēja lietus. Reizēm uz apkašājo stāvu tecēja vienkārši ūdens, reizēm saturs no spaiņiem, kur augšējie kaimiņi lietoja, kārtojot savas dabiskās vajadzības.

Visi solījumi mājā ieviest kārtību nav vainagojušies panākumiem. Ūdens no griestiem beidzis tecēt, taču spaiņi ar tualetes saturu tāpat ik pa brīdim tiek izlieti, un cilvēki, kā dzīvoja ceturtā stāva „pritonā”, tā dzīvo. Normālie iedzīvotāji spiesti paši sevi sargāt, jo lietām te mēdz pieaugt kājas – nozagtas jau vairākas mikroviļņu krāsnis.

Bijis laiks, kad uz augšstāvu regulāri piebraukājuši policisti, taču šīs patruļas nu beigušās.

Par drausmīgo situāciju Maskavas ielas 221. namā skatieties videosižetā.

Narkomāni terorizē kaimiņus Kasjauns.lv/Foto: Google Map, ekrānuzņēmums no video/Video: LNT „Degpunktā”