Sabiedrība
2011. gada 18. maijs, 07:23

Dabas aizsardzības pārvalde izveidojusi vienotu bezmaksas tālruni

Jauns.lv

Dabas aizsardzības pārvaldē izveidots vienots bezmaksas tālrunis, sniedzot iespēju iegūt uzziņas un atstāt aktuālus paziņojumus par jomām, kas skar Dabas aizsardzības pārvaldes kompetenci.

Ziņot vai arī saņemt informāciju turpmāk varēs, zvanot uz tālruņa numuru 80 000 130, informēja Dabas aizsardzības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Rita Jakovļeva.

Ziņojumi, kas būs atstāti ārpus darba laika, proti, brīvdienās vai darba dienās pēc plkst.17, tiks ierakstīti automātiskajā atbildētājā un izskatīti tuvākajā laikā. Lai atstātais paziņojums tiktu izskatīts, automātiskajā atbildētājā nepieciešams atstāt ziņotāja kontaktinformāciju. Attiecībā uz kontaktinformāciju tiek garantēta konfidencialitāte.

Dabas aizsardzības pārvalde ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pakļautībā esoša iestāde, kuras mērķis ir sekmēt vienotas dabas aizsardzības politikas realizēšanu Latvijā, veicot efektīvu Latvijas īpaši aizsargājamo dabas teritoriju apsaimniekošanu un pārvaldīšanu.

Dabas aizsardzības pārvaldei ir četras reģionālās struktūrvienības - Pierīgas reģionālā administrācija, Vidzemes reģionālā administrācija, Kurzemes reģionālā administrācija un Latgales reģionālā administrācija.

LETA