112
2011. gada 1. jūnijs, 09:33

Uz Latvijas ceļiem cietuši vairāki gājēji

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem cietuši vairāki gājēji, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vakar ap plkst.14.40 Daugavpilī, Imantas ielā, autobuss "Volvo" uz gājēju pārejas notrieca 1986. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.16.55 Jelgavas novada Nākotnē, Skolas ielā, automašīna "VW Golf Variant" notrieca gājēju, 1995. gadā dzimušu jaunieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.21.50 Liepājā, Jūrmalas ielā, ar motorolleru notriekta 2008. gadā dzimusi meitene, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 negadījumos cieta cilvēki. Tai skaitā Rīgas reģionā reģistrētas 36 avārijas, sešās no tām cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 35 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bijuši autovadītāji, bet 23 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, pieci no tiem bija autovadītāji, pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA

Tēmas