1dienas
19stundas
33minūtes
03sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Policistiem rāda pliku pēcpusi; Jelgavā savs Maiks Taisons
112

Policistiem rāda pliku pēcpusi; Jelgavā savs Maiks Taisons

Jauns.lv

Liepājā dievnamā no ziedojumu kastītes nozog zeltu un sudrabu, bet Rīgā no dzīvokļa – zelta zobu protēzi. Kasjauns.lv piedāvā nedēļas dīvainību TOP 5.

Policistiem rāda pliku pēcpusi; Jelgavā savs Maiks...

Pagājušās nedēļas nogalē divi iereibuši vīri Ogrē jutās tik vareni, ka policistiem ne tikai solīja sadot pa purnu, bet arī viņiem rādīja pliku pēcpusi.

Sestdien iedzīvotāji Ogres policijai ziņojuši, ka kāda trokšņaina kompānija pie Ogres upes Poruka ielas galā huligāniski uzvedas – dzer, trokšņo, bļaustās un traucē citiem mierīgi atpūsties, raksta ogrenet.lv. Apkārtējo lūgumu savākt izdzertās alkohola pudeles esot pavadījušas necenzētas lamas..

Kad minētajā vietā ieradās policijas darbinieki, upē peldējās divi vīrieši, bet krastā sēdēja sieviete. Vīrieši par kārtības sargu ierašanos nebija iepriecināti, uz lūgumu iznākt krastā nereaģēja un sāka uzvesties agresīvi – lamājās un solīja „sadot pa purnu”. Viens no „atpūtniekiem” atļāvās pat likumsargu klātbūtnē novilkt peldbikses un parādīt pliku pēcpusi. Ņemot vērā, ka vīrietis ne tikai draudēja, bet arī, iznācis no ūdens, provocēja kārtības sargus uz kautiņu, pret viņu tika pielietoti speciālie cīņas paņēmieni.

Arī daiļā dzimuma pārstāve, kas bija kopā ar abiem kungiem, nebija daudz ko laipnāka. Lai savaldītu agresīvo kompāniju, tika izsaukta arī otra policijas patruļa. Visi trīs iereibušie nogādāti policijas iecirknī. Trijotnei sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli par sīko huligānismu un nepakļaušanos policijas darbinieku prasībām.

Evandera Holifīlda auss pēc cīņas ar Maiku Taisonu bija pamatīgi sakropļota, jācer, ka cietušajam jelgavniekiem ir vairāk paveicies.
Evandera Holifīlda auss pēc cīņas ar Maiku Taisonu bija pamatīgi sakropļota, jācer, ka cietušajam jelgavniekiem ir vairāk paveicies.

Niknu cīņassparu izrādījis arī kāds jelgavnieks, kurš, padzēris šņabi, sāka justies tik par dižs kā bokseris Maiks Taisons, kurš pirms 14 gadiem iekoda ausī savam pretiniekam Evanderam Holifīldam, par ko tika diskvalificēts uz gadu. Jelgavas ausī kodējs gan tika „diskvalificēts” uz īsāku laiku – tikai uz vienu nakti. Policisti viņu iespundēja atskurbtuvē.

Jelgavas pašvaldības policija svētdien saņēma izsaukumu uz Vārpu ielu, kur skandalējās divi pudeles brāļi. Viens no viņiem otram bija iekodis ausī.

Pēc pulksten 21.00 policijai ziņots par nepiederošu personu Vārpu ielā un policija kādas mājas kāpņu telpā atrada vīrieti, kuram bija asiņaina brūce uz labās acs plakstiņa un kreisā vaiga, kā arī asiņainas lūpas.

Asiņojošais vīrietis norādīja uz kāda dzīvokļa durvīm un paskaidroja, ka tajā viņam ar draugu pēc kopīgas alkohola lietošanas izcēlies konflikts, kura laikā strīdnieks iekodis viņam ausī.

Uz notikuma vietu izsaukta ātrā palīdzība un abām personām sniegta palīdzība. Pretenziju vienam pret otru konfliktētajiem nebija, bet ausī kodējs ievietoja medicīniskajā atskurbtuvē.

Sieva savdabīgi ieriebj savam vīram – dzērājam

Jelgavā dzērāji izstrādā vēl arī citus „jokus”. Ar neveiksmi beigusies kāda iedzēruša jelgavnieka nepārvaramā griba par katru cenu nokļūt atskurbtuvē. Laikam viņš bija „salecies” ar savu sievu tik lielā mērā, ka viņš nevēlējās ar viņu palikt kopā vienā dzīvoklī un nolēma labāk nakti pārlaist atskurbtuvē.

Vīrietis uzstājis uz viņa nogādāšanu atskurbtuvē, taču sieva atteikusies zvanīt policijai, lai vēlme viņa tiktu izpildīta.

Pašvaldības policija svētdien izsaukta uz Meiju ielu, jo iereibušais izsaucējs vēlējies tikt nogādāts uz atskurbtuvi un gribējis, lai viņa sieva uzrakstot iesniegumu par viņa nogādāšanu atskurbšanas vietā. Izsaucējam tika paskaidrots, ka viņš nav tādā reibumā, lai tur tiktu ievietots, un ka viņa sieva iesniegumu rakstīt nevēlas.

Sieviete policijas klātbūtnē palūgusi savam vīram atdot dzīvokļa atslēgas, ko viņš arī izdarījis. Ar abām personām noritējušas pārrunas un domstarpības izbeigtas, informē oficiālā policijas hronika.

Zog „interesantas” zeltlietas

Pirmdien Latvijā ir notikušas vairākas visai „neordināras” zeltlietu zādzības.

* Rīgā, Juglā, uzlaužot kāda dzīvokļa durvis,  pagaidām nenoskaidrots garnadzis nozadzis zobu protēzi, kam pirmie pieci zobi bijuši no zelta, kā arī citas vērtīgas mantas. Valsts policija lūdz zelta uzpircējus pievērst uzmanību un ziņot, vai viņu redzeslokā nav nonākusi protēze ar pieciem zelta zobiem.

* Savukārt Liepājā zelta un sudrablietas nozagtas no pareizticīgo Svētā Nikolaja Jūras katedrāles ziedojumu kastītes. Garnadzis nozadzis dārgmetāla izstrādājumus, galvenokārt dievnamam ziedotās rotaslietas.

Satiksmi regulē ar gāzes pistoli

Braukšana pa Rīgas ielām tagad ir kļuvusi ir tikpat „aizraujoša” kā pārvietošanās pa pasaules megapoļu gangsteru rajoniem.

Rīgā, Juglas un Ciemupes ielas krustojumā, virzienā uz Brīvības ielu trešdien pusdienlaikā starp diviem autovadītājiem radies konflikts un viens no iesaistītajiem – kaukāziešu tipa vīrietis – vairākas reizes izšāvis gaisā no gāzes ieroča.

Rodoties nesaskaņām uz ceļa, abi autovadītāji bija piestājuši ceļa malā un viens no iesaistītajiem – piektās sērijas BMW vadītājs – vairākkārt izšāvis gaisā. Pēc tam viņš iesēdies automašīnā un no notikuma vietas aizbraucis.

Otram konfliktā iesaistītajam autovadītājam nekādi miesas bojājumi nav nodarīti, bet viņš pēc notikušā vērsās policijā ar iesniegumu. Sākts kriminālprocess par huligānismu. Krimināllikums paredz, ka par to var piemērot cietumsodu līdz septiņiem gadiem.


Elmārs Barkāns/Foto: Bulls Press