112
2011. gada 28. jūlijs, 13:52

Vakar avārijā Talsu novadā divi bojāgājušie

Jauns.lv

Vakar uz autoceļa Talsu novadā automašīnu sadursmē gāja bojā divi cilvēki un vēl trīs - nogādāti slimnīcā, savukārt Grobiņu pagastā, mikroautobusam iebraucot grāvī, cieta piecas sievietes.

Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Talsu novadā, Laucienes pagasta Odrē, autoceļa Talsi-Jūrmala 68. kilomentrā ap plkst.15.30 notika divu automašīnu sadursme, kuras rezultātā divi cilvēki - 1945. gadā dzimis vīrietis un 1951. gadā dzimusī sieviete - gāja bojā un trīs nogādāti slimnīcā.

Tāpat vakar reģistrēti vairāki negadījumi ar cietušajiem, tostarp Grobiņas pagastā uz Liepājas-Rīgas autoceļa kādā no līkumiem 1968. gadā dzimis vīrietis nenovaldīja viņa vadīto mikroautobusu un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta piecas sievietes, kuras atradās mikroautobusā.

Kuldīgas novadā, Vārmes pagasta centrā pretī pagastmājai, 24 gadus vecs vīrietis, braucot ar motociklu "Java 350" bez valsts numurzīmēm, ietriecās kāda traktora priekšējā ritenī un guvis vairākas traumas un lūzumu, un tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Jelgavas novadā, Līvbērzes pagastā, 1954. gadā dzimis vīrietis, vadot divriteni, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošu automašīnu. Velosipēdists ar vairākiem lūzumiem un sasitumiem ievietots slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki, un divi gāja bojā. Rīgā un tās reģionā bijuši 30 negadījumi un deviņi cietušie.

Vakar VP Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 24 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Tostarp 11 bijuši autovadītāji, bet 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji, un no tiem Rīgā aizturēti četri iereibuši autovadītāji un divi riteņbraucēji.

LETA