112
2011. gada 8. septembris, 22:19

Vecdaugavā nodeg atpūtas komplekss

Jauns.lv

Šopēcpusdien Rīgā, Vecdaugavā, izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks kādā atpūtas kompleksā Atlantijas ielā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele.

Ugunsgrēka dēļ Atlantijas ielā pusotru stundu bija ierobežota sabiedriskā transporta kustība, taču patlaban tā jau ir atjaunota, atklāja Valsts policijā. Šajā Atlantijas ielas posmā kursē 24.autobuss, kā arī maršruta taksometri ar numuriem 200 un 224.

Atlantijas ielā 85 aizdegās divstāvu ēka, kurā saskaņā ar publiski pieejamo informāciju atrodas gan bārs, gan viesu nams, kuros saimnieko divi dažādi uzņēmumi ar vienu tālruņa numuru. Atpūtas vietu sazvanīt gan šodien neizdevās, jo norādītais tālrunis ir aizņemts.

Kā informēja Šembele, liesmas nopostījušas ēkas jumtu un otro stāvu kopumā 250 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku lokalizēt izdevies plkst.17.47, taču VUGD darbinieki joprojām strādā notikuma vietā - degušās ēkas konstrukcijas tiek jauktas un lietas ar ūdeni.

Kā pastāstīja tuvējie iedzīvotāji, šodien degušo atpūtas vietu uguns postījusi arī iepriekš, turklāt ne vienu reizi vien.

Ugunsgrēka izcelšanās iemeslus skaidros Valsts policija.

LETA