112
2011. gada 7. decembris, 09:42

Iereibis autovadītājs izraisa avāriju, kurā cieš trīs cilvēki

Jauns.lv

Vakar Preiļu novadā avārijā cietuši trīs cilvēki, kuri ar traumām nogādāti slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka ap plkst.19 Preiļu novadā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "Audi 100" nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas slimnīcā nogādāts 1964. gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja mugurkaula lūzumu, sasitumus un alkohola reibumu, kā arī 1971. un 1966. gadā dzimuši vīrieši, kuriem ārsti konstatēja dažādus sasitumus.

Savukārt plkst.15 autoceļa Rīga-Liepāja 156.kilometrā 1989. gadā dzimis vīrietis ar mikroautobusu "Mercedes-Benz Vito" neizvēlējās ceļam un meteoroloģiskiem apstākļiem drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs. Negadījumā cieta arī mikroautobusa pasažieri - 1962., 1978. un 1980. gadā dzimuši vīrieši, kuri pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaisti mājās.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 14 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 13 bijuši autovadītāji, bet viens - velosipēda vadītājs. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā nav aizturēts neviens transportlīdzekļu vadītājs.

LETA