112
2011. gada 18. decembris, 10:44

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 24 cilvēki; viens miris

Jauns.lv

Ceļu satiksmes negadījumos sestdien cietuši 24 cilvēki, no kuriem viens gājis bojā, informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Bojāgājušais ir gājējs, kurš notriekts Daugavpilī, Piekrastes ielā. 1949.gadā dzimušais vīrietis no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.

Savukārt Engures novadā pēc notriekšanas ar rokas lūzumu ārstniecības iestādē tika nogādāts 1955.gadā dzimis vīrietis. Auto, kurš viņu notrieca, nav noskaidrots, jo tā vadītājs pēc negadījuma aizbrauca.Negadījuma vietu pēc gājēja notriekšanas sestdien pametis arī autovadītājs Ludzā.

Vairāki pasažieri, no kuriem divi nonākuši slimnīcā, tostarp viens Gaiļezerā, cietuši sestdien avārijā Gulbenes novadā, kad vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un auto apgāzās.

Rīgas Bērnu slimnīcā nogādāts 2007.gadā dzimis puisēns, kas atradās automašīnā, kas avarēja Tukuma novadā. Tur nenoskaidrots vadītājs nebija ņēmis vērā laikapstākļus, viņa auto sanesa un, iebraucot pretējā braukšanas joslā, spēkrats sadūrās ar citu auto. Pēc avārijas slimnīcā nonākuši trīs cilvēki - bērns, kā arī divi vīrieši.

Vairāki cietušie bija sestdien notikušajā trīs auto sadursmē Babītes novadā.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija reģistrējusi 58 ceļu satiksmes negadījumus.

BNS