Runā Rīga

Rīgas domes priekšsēdētājs ticies ar domes koalīcijas kolēģiem

Jauns.lv

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs šodien tikās ar kolēģiem, Rīgas domes deputātiem no Rīgas domes LPP/LC frakcijas, lai apspriestu darbu pašvaldībā un šā gada aktualitātes.

Rīgas domes priekšsēdētājs ticies ar domes koalīci...

­ ­

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, pašvladības priekšsēdētājs uzsvēra, ka “Saskaņas centra” un LPP/LC frakciju sadarbība Rīgā ir ārkārtīgi veiksmīga. Jau kopš paša sasaukuma sākuma koalīcija ir noteikusi prioritātes pašvaldības darbā un vadās no šīm prioritātēm arī ikdienā. Starp frakcijām ir parakstīts līgums par sadarbību, kas saglabās savu spēku arī pēc tam, kad LPP/LC frakciju pārtaps par frakciju “Gods kalpot Rīgai!”.

„ „Saskaņas centra” un LPP/LC frakciju sadarbība Rīgā ir ļoti veiksmīga, kopīgiem spēkiem mēs arī ekonomiskās krīzes situācija spējām saglabāt sociālo atbalstu rīdziniekiem, nesamazinot pabalstiem atvēlētos līdzekļus, realizēt līdz šim vērienīgāko skolu un bērnudārzu rekonstrukcijas programmu, celt pašvaldības dzīvokļus un pienācīgi uzturēt pašvaldības policiju”, saka Ušakovs.

„Esmu pārliecināts, ka, partneru frakcijai pārtopot par „Gods kalpot Rīgai!” frakciju,  šī sadarbība tikai uzlabosies un mēs turpināsim savu darbu visu rīdzinieku labā”, norāda domes priekšsēdētājs.

Kā zināms, LPP/LC Rīgas domes frakcijas deputāti ir kļuvuši par sabiedriskās organizācijas „Gods kalpot Rīgai!” biedriem. Tuvākajā laikā šī biedrība pārtaps par politisku partiju, savukārt pēc attiecīga partijas kongresa lēmuma nosaukumu nomainīs LPP/LC frakcija Rīgas domē.

Kasjauns.lv

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību