Runā Rīga

Notiks III Starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs „Rīgas kauss”

Jauns.lv

Nedēļas nogalē, 14. un 15. aprīlī, sporta centrā „Ķeizarmežs” (Ezermalas ielā 30) risināsies III Starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs „Rīgas kauss”, kurā par medaļām cīnīsies sportisti no Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Rumānijas, Kasjauns.lv informēja Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta nodaļā.

Notiks III Starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs...

Ratiņbasketbols ir viens no populārākajiem sporta veidiem cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem. Ratiņbasketbola spēles noteikumi ir līdzīgi basketbola spēles noteikumiem, jo grozu augstums, laukuma izmērs, spēles laiks ir tāds pats kā basketbolā, vienīgā atšķirība ir tā, ka ratiņbasketbolu spēlē sēžot speciālos sporta ratiņkrēslos, pie tam spēlētājam vienlaicīgi ir gan jāgriež ratiņkrēsla riteņi, gan jādriblē bumba. Starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs Latvijā notiek jau trešo reizi.

III Starptautisko ratiņbasketbola turnīru „Rīgas kauss” ar Rīgas pašvaldības atbalstu organizē Latvijas Paralimpiskā komiteja sadarbībā ar Latvijas ratiņbasketbola sporta federāciju.

Visiem interesentiem ir iespēja spēles vērot klātienē, turklāt komandas „Rīga” spēles varēs skatīties arī tiešraidē internetā vietnēs: www.lpkomiteja.lv un www.ratinbasketbols.lv

Kasjauns.lv

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību