Dailes teātris sezonu noslēgs ar izrādi "Džons Neilands" un balli
Kultūra
2012. gada 13. jūnijs, 21:42

Dailes teātris sezonu noslēgs ar izrādi "Džons Neilands" un balli

Jauns.lv

Atjaunojot tradīciju, 22.jūnijā pēc sezonas pēdējās izrādes "Džons Neilands" Dailes teātrī notiks sezonas noslēguma balle, informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Teātra sezonas noslēguma balles sākums iecerēts plkst.21.50, bet ballēties gribētāji varēs priecāties līdz pat plkst.3.

Balli vadīs aktieri Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis, bet par muzikālo noskaņu un dejošanai piemērotu mūziku rūpēsies kapela "Usma", kurā muzicē Juris Vaivods, Paulis Pētersons, Mārcis Kūlis, Zintis Žvarts, kā arī Ivo un Uģis Krūskopi.

Ar muzikāliem priekšnesumiem klātesošos priecēs aktieri Ieva Segliņa, Ērika Eglija, Artis Robežnieks, Ģirts Ķesteris, Jānis Paukštello, Intars Rešetins un Lauris Dzelzītis.

Balles gaitā tiks paziņoti skatītāju aptaujas rezultāti. Aizpildot anketas, kas pieejamas Dailes teātra foajē pirms izrādēm un izrāžu laikā, skatītāji līdz 21.jūnijam aicināti atzīmēt sezonas labākos aktierus un izrādes. Skatītāju visaugstāk novērtētās izrādes režisors, kā arī labākā aktrise un aktieris dosies kruīza ceļojumā Rīga-Stokholma-Rīga "De Luxe" kajītē, baudot vakariņas kuģa zviedru galda restorānā un speciālas brokastis kuģa restorānā. Šo balvu dāvinās kompānija "Tallink".

Sezonas noslēguma balles īpašais notikums būs teātra attīstības apvienības "Daile" rīkotā izsole, kurā tiks izsolīti unikāli Dailes teātra mākslinieku veidoti dizaina priekšmeti, kas tapuši no teātra repertuārā vairs neesošo izrāžu dekorāciju elementiem. Visi izsoles ienākumi tiks izmantoti nākamās sezonas pirmās pirmizrādes "Finita la comedia!" iestudēšanai.

Biļetes uz izrādi "Džons Neilands" un tai sekojošo balli var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv". Tikai uz balli biļete maksā septiņus latus.

LETA/Publicitātes foto Sandra Pūga