Iebraukšanai Jūrmalā veidojas kilometriem garas automašīnu rindas
Sabiedrība
2012. gada 7. jūlijs, 13:05

Iebraukšanai Jūrmalā veidojas kilometriem garas automašīnu rindas

Jauns.lv

Šodien iebraukšanai Jūrmalā izveidojušās kilometriem garas automašīnu rindas.

Sašutumu par šo situāciju sociālajos tīklos pauž autobraucēji, bet Jūrmalas policija par to neesot pārsteigta, jo "beidzot ir sākusies vasara" un šodien Jūrmalā notiek arī vairāki atpūtas pasākumi.

Kā sacīja Jūrmalas Ceļu policijā, automašīnu rindas sākoties jau aptuveni no Piņķiem, no "Inbox" ledus halles, un stiepjas aptuveni trīs kilometru garumā. Uz Jūrmalas šosejas esot arī dažas avārijas, taču tās neesot galvenais iemesls garajām rindām.

Ceļu policijā skaidroja, ka automašīnu pieplūdums ir milzīgs, turklāt kāds laiciņš paiet, kamēr autovadītājs iegādājas iebraukšanas caurlaidi.

Šodien Jūrmalā turpinās Jomas ielas svētki, kas jau tradicionāli notiks uz četrām skatuvēm. No plkst.13 uz Lielās skatuves koncertu sniegs populāri mūziķi un grupas „Astro'n'out", "Otra puse", "Dzelzs vilks", "The Sound Poets", "Triānas parks", Roberts Gobziņš, Linga un Ufo, bet no plkst.220 līdz diviem naktī par ballēšanos gādās DJ Artis Volfs, bet pusnaktī uz skatuves kāps Ingus Pētersons.

Ģimenes ar bērniem, paši mazākie jūrmalnieki un pilsētas viesi varēs pavadīt laiku Horna dārzā pie Jūrmalas Kultūras centra, kur uzstāsies bērnu popgrupa "Dzeguzīte", būs Jūrmalas leļļu teātra studijas uzvedums "Pikniks kurmja bēniņos. Reiz bija...", bērnu grupa "Podziņas", BG deju studiju un Jūrmalas Deju centra priekšnesumi, Latvijas leļļu teātra uzvedums "Jūties droši" un stepa deju meistarklase.

Jomas ielā pie viesnīcas "Hotel Jurmala Spa" paredzēta pūtēju orķestru skatuve, kur no plkst.13 līdz 16.40 par svētku dalībnieku noskaņu rūpēsies Rīgas Tehniskās universitātes studentu pūtēju orķestris "SPO". Savukārt Jomas ielā uz pūtēju orķestra skatuves pie Kaudzīšu ielas no plkst.13 līdz 16.40 muzicēs pūtēju orķestris "Jūrmala".

Svētki turpināsies arī svētdien, 8.jūlijā.

Līdz 8.jūlija plkst.23 būs slēgts Majoru stāvlaukums, papildu auto stāvvietas būs nodrošinātas Lienes ielas abās pusēs posmā no Smilšu ielas līdz Turaidas ielai, toties Omnibusa iela būs slēgta.

Šodien, kad gaidāms vislielākais Jomas ielas svētku apmeklējums, būs atļauts novietot auto Dubultu laukumā Pils ielā 1, kā arī gar Z.Meirovica prospektu dzelzceļa pusē. Satiksme tiks regulēta Tirgoņu ielā, Konkordijas ielā un J. Pliekšāna ielā.

LETA /Foto: Evija Trifanova/LETA