Seksologs: 70-80% Saeimas deputātu ir seksuāli neapmierināti psihopāti
Seksologs Artūrs Šulcs spriež, ka 70 – 80 % Saeimas deputātu ir psihopāti. Sevišķi tas izpaužas Saeimas Demogrāfijas lietu apakškomisijā.
Sabiedrība
2012. gada 25. jūlijs, 19:06

Seksologs: 70-80% Saeimas deputātu ir seksuāli neapmierināti psihopāti

Jauns.lv

Saeimas deputātu vēlme kontrolēt valsts pilsoņu dzimumorgānus ir nenormāla parādība demokrātiskā valstī, radio „Baltcom” ēterā paziņojis seksologs un psihoterapeits Artūrs Šulcs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saeimas Demogrāfijas lietu apakškomisijas deputātu vēlēšanas kontrolēt sabiedrības dzimumorgānus ir nenormālība un to var salīdzināt ar tādu diktatoru kā Ādolfa Hitlera un Josifa Staļina īstenoto totalitāru režīmu.

„Cilvēki, kas ir seksuāli apmierināti, parasti politikā neiet. Pār mums valda divi motori – agresija un libido. Ja cilvēks šīs lietas nav realizējis, tad viņš var iesaistīties politikā. Politikā darbojas ļoti daudz psihopātiski noskaņotu cilvēku. Esmu kontaktējies ar Saeimas demogrāfijas lietu apakškomisijas deputātiem, 70 – 80% tās locekļu ir psihopāti. Tāda pati (psihopātu) proporcija ir arī Saeimā kopumā,” radio „Baltcom” teica Šulcs.

Seksologs uzskata, ka deputāti Demogrāfijas lietu apakškomisijā iesaistījušies tādēļ, lai „valdītu pār klēpi”. „Šī apakškomisija ir interesanta ar to, ka tajā dominē seksualitāte. Cilvēki tajā iesaistījušies, lai valdītu pār stratēģiski nozīmīgiem valsts dzimumorgāniem. Deputāti izrāda vēlmi kontrolēt sabiedrības orgānus. Tas ir nenormāli,” paziņojis Šulcs.

Viņš uzskata, ka šādas tieksmes politiķiem rodas tikai totalitāros režīmos, kā, piemēram, Staļina un Hitlera režīmos. „Demokrātiskā sabiedrībā tā nenotiek. Mums par to ir jārunā, lai šādā komisijā strādātu normāli cilvēki,” teica Šulcs.

Atgādinām, ka Saeimas Demogrāfijas lietu apakškomisijā darbojas deviņi deputāti: Imants Parādnieks un Jānis Dombrava (Nacionālā apvienība), Iveta Grigule un Dace Reizniece – Ozola (ZZS), Ingūna Rībena („Vienotība”), Gunārs Igaunis, Daina Kazaka un Inga Vanaga (Reformu partija), kā arī neatkarīgā deputāte Elīna Siliņa.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Evija Trifanova/LETA