Sabiedrība
2012. gada 27. jūlijs, 14:27

Dziesminieks Haralds Sīmanis koncertēs Cēsu Svētā Jāņa baznīcā

Jauns.lv

Dziesminieks Haralds Sīmanis svētdien pēcpusdienā aicina savus cienītājus uz koncertu Cēsu Svētā Jāņa baznīcā, aģentūra BNS uzzināja Cēsu domē.

Haraldam Sīmanim Cēsu Svētā Jāņa baznīca ir īpaša vieta, šeit notikuši neskaitāmi Sīmaņa koncerti, kas vienmēr aizvadīti sirsnīgā un emocionālā gaisotnē.

Pēc tikko notikušās traģēdijas, kurā ugunsgrēks nopostīja dziesminieka māju, Sīmanis atgriežas Cēsu Svētā Jāņa baznīcā, lai dalītos savās emocijās. Koncertā būs dzirdamas gan Haralda Sīmaņa ērģerļmūzikas kompozīcijas, gan dziesmas ģitāras pavadījumā. Koncertu ar kristīgo programmu papildinās Cēsu apriņķa vecākais Straupes koris (diriģente Arta Zunde).

Pasākuma rīkotāji būs pateicīgi par jebkādu atbalstu Haralda Sīmaņa ģimenei, viņa sievai Gitai un abām audžumeitām Martai un Samantai, kas palikusi bez mājvietas un iedzīves. Patlaban vietējā pašvaldība Sīmaņa ģimenei ierādījusi istabiņu Kusas pagasta kopmītnēs.

Ikviens Haralda Sīmaņa talanta cienītājs var atbalstīt mūziķi, piezvanot pa ziedojumu tālruni 90006589 vai pārskaitot naudas līdzekļus uz kontu:

Vides aizsardzības klubs. Reģ.nr.40008003594, "SEB banka", konts: LV62UNLA0002002700198 ar norādi: Haralda Sīmaņa mājas atjaunošanai.

BNS