Runā Rīga

Rātsnamā atklās projektēšanas darbu izstādi „Iecerētā īstenība”

Jauns.lv

No 14. augusta Rīgas domes (Rātslaukums 1) 1. stāva hallē ikviens interesents ir aicināts iepazīties ar projektēšanas biroja „Graf X” 18 gados paveikto darbu izstādi „Iecerētā īstenība”, portālu Kasjauns.lv informē Rīgas pašvaldībā. Plkst. 12.00 izstādi svinīgi atklās Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks.

Rātsnamā atklās projektēšanas darbu izstādi „Iecer...

SIA „Graf X” savu darbību uzsāka 1993. gadā kā neliels projektēšanas birojs. „Graf X” nodarbojas ar teritorijas plānošanu, sabiedrisko, dzīvojamo, publisko, ražošanas ēku projektēšanu, kā arī ēku rekonstrukciju. Tāpat tiek izstrādātas būvkonstrukciju un citas inženiertīklu sadaļas. Rīgā birojs ir veicis ne tikai daudzu skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu rekonstrukcijas projektu izstrādi, bet arī projektējis rekonstrukcijai tādas ievērojamas Rīgas celtnes kā Latvijas Nacionālo teātri un M. Čehova Rīgas Krievu teātri, kā arī pagājušajā gadā izstrādājis rekonstrukcijas projektu Kultūras centram „VEF”.

Tā dibinātāja arhitekte Rūta Krūskopa ar smaidu saka: „Man ir liels prieks, ka ar savu darbu esam varējuši dot Rīgai tik daudz skaistu atjaunotu ēku, un vienlaikus ir prieks par to, ka mēs neesam daudz Rīgā sabojājuši, jo ne tikai rekonstrukcijas projekti ir veikti. Mūsu birojs daudzām sīkām lietām pievērsies ar lielu uzmanību, par ko esmu pateicīga saviem kolēģiem, jo bez kolektīva sapratnes mēs nekad nebūtu tur, kur esam tagad”.

Karlīna Timofejeva

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību