„Saskaņas centrs” un „Gods kalpot Rīgai” iesniegs kopīgo deputātu kandidātu sarakstu
vSocioloģiskie pētījumi rāda, ka 86 procenti rīdzinieku pozitīvi vērtē Rīgas domes darbību, bet trīs ceturtdaļas piekrīt saglabāt esošo koalīciju pašvaldībā.
Runā Rīga
2013. gada 15. aprīlis, 19:50

„Saskaņas centrs” un „Gods kalpot Rīgai” iesniegs kopīgo deputātu kandidātu sarakstu

Jauns.lv

Otrdien, 16. aprīlī „ Saskaņas centra” un „ Gods kalpot Rīgai” saraksta līderi Nils Ušakovs un Andris Ameriks Rīgas vēlēšanu komisijā iesniegs kopīgo deputātu kandidātu sarakstu un 4000 zīmju programmu. „Saskaņas centra” un „ Gods kalpot Rīgai” sarakstā ir 63 deputātu kandidāti. Saraksta galvgalī ir Rīgas mēra amata kandidāts Nils Ušakovs, Andris Ameriks, Maksims Tolstojs, Eiženija Aldermane, Sergejs Hristoļubovs un Dainis Turlais.

 „Saskaņas centra” un „Gods kalpot Rīgai” prioritātes paliek nemainīgas un arī turpmākajos četros gados īpaša uzmanība tiks pievērsta sociālam atbalstam, ģimenēm un bērniem, videi, ceļiem un transportam, mājokļu problēmām, ekonomiskajai attīstībai, drošībai, svētkiem, kultūrai un piemiņai.

Socioloģiskie pētījumi rāda, ka 86 procenti rīdzinieku pozitīvi vērtē Rīgas domes darbību, bet trīs ceturtdaļas piekrīt saglabāt esošo koalīciju pašvaldībā.

„Saskaņas centra” un „Gods kalpot Rīgai” deputātu kandidātu saraksts tiks iesniegts plkst. 12:30, Kungu ielā 34.

Karlīna Timofejeva, Foto: Evija Trifanova/LETA