Rīgas domē notiks konference "Baznīca, ģimene un skola"
Arī šogad uz konferenci uzaicināti garīdznieki un skolotāji, zinātnes un kultūras darbinieki, diplomāti, ierēdņi, ārsti, studenti, žurnālisti un sabiedriskie darbinieki.
Runā Rīga

Rīgas domē notiks konference "Baznīca, ģimene un skola"

Jauns.lv

Ceturtdien, 27. oktobrī, Rīgas domes (Rātslaukums 1) sēžu zālē, sākot no plkst. 10.00, notiks XV Starptautiskā pareizticīgā konference „Baznīca, ģimene un skola”, kurā piedalīsies arī citu Latvijas kristīgo konfesiju vadītāji. Konferences dalībniekus uzrunās Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs. Šā gada konferences galvenā tēma ir par ģimenes vērtību saglabāšanu mainīgajā pasaulē, jo tā ir šī brīža aktualitāte.

Rīgas domē notiks konference "Baznīca, ģimene un s...

Konference „Baznīca, ģimene un skola” ir tradicionāls pasākums, kas notiek jau vairākus gadus pēc kārtas. Tās rīkošanas ideja pieder Viņa Eminencei Visaugsti svētītā Rīgas un visas Latvijas Metropolītam Aleksandram.

Konference „Baznīca, ģimene un skola” ir kļuvusi par tikšanās vietu pedagogiem un visiem, kuriem nav vienaldzīgi jaunās paaudzes tikumiski izglītojošās audzināšanas jautājumi. Arī šogad uz konferenci uzaicināti garīdznieki un skolotāji, zinātnes un kultūras darbinieki, diplomāti, ierēdņi, ārsti, studenti, žurnālisti un sabiedriskie darbinieki.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Foto: xram.lv