Kultūra
2013. gada 13. jūnijs, 13:14

"Dirty Deal Teatro" atsāk piedāvāt muzikālo pārgājienu "Mārupīte"

Jauns.lv

Teātris "Dirty Deal Teatro" šodien un rīt skatītājiem atkal piedāvās muzikālo izrādi-pārgājienu "Mārupīte", informēja "Dirty Deal Teatro" sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne.

Pasākums abus vakarus sāksies plkst.18 ar satikšanos pie "Dirty Deal Teatro", bet tālāk izrādes radošā komanda kopā ar skatītājiem dosies pastaigā gar Mārupīti.

Izrādes-pārgājiena "Mārupīte" pirmizrāde notika 2012.gada 5.augustā. Izrāde tika spēlēta pērn augustā un septembrī, kā arī šā gada aprīļa beigās tā tika rādīta Latvijas teātra skates viesiem.

Izrādes radošajā komandā darbojas režisors Valters Sīlis, dramaturgs Jānis Balodis, aktrise Inga Tropa, komponists Edgars Raginskis un scenogrāfs Uģis Bērziņš.

Sīlis jau iepriekš veidojis izrādi-pastaigu "Aklais randiņš ar pilsētu". Toreiz viņš strādāja kopā ar somu aktieri Karlu Almu un pastaiga veda pa Rīgas centru, atklājot to no negaidītas puses.

"Mārupīte" ir jau vērienīgāks projekts, jo radošo grupu papildina dramaturgs, scenogrāfs un komponists. Izrāde ir veltīta Mārupītē notikušajai ekoloģiskajai katastrofai un visam, kas saistīts ar cilvēka attiecībām ar dabu.

LETA