Pie Bērzkroga sadūrušās četras kravas automašīnas. FOTO
112
2013. gada 16. jūlijs, 16:22

Pie Bērzkroga sadūrušās četras kravas automašīnas. FOTO

Jauns.lv

Šodien ap plkst.12.15 autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona 17.kilometrā, netālu no Bērzkroga, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas četras kravas automašīnas.

Cilvēki negadījumā nav cietuši, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kartības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšniece Inga Kovaļevska, satiksme nav bloķēta, notikuma vietā strādā un satiksmes plūsmu regulē policijas darbinieki.

Pēc sākotnējās informācijas, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ sadūrušās divas "Maz" markas automašīnas, kas braukušas vienā virzienā. Pēc sadursmes vienai no automašīnām "Maz" blakus pretējā ceļa malā apstājusies automašīna "Scania" - baļķvedējs -, kuras vadītājs, lai neietriektos ceļa malā stāvošajā automašīnā, veicis apdzīšanas manevru.

Starp abām automašīnām pēc mirkļa ietriekusies pretī braucošā automašīna "Scania", kas braukusi virzienā no Madonas un kuras vadītājs, lai arī redzējis satiksmes negadījumu, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nav varējis nobremzēt un apstādināt smago kravas automašīnu, kurā pārvadāti celtniecības materiāli.

Cilvēki negadījumā nav cietuši, notikuma vietā vēl strādā policijas ekipāžas, kas noskaidro precīzus negadījuma apstākļus, informēja policijā.

LETA/Foto: Valsts policija