Regulāri slimoju ar strutaino angīnu. Par ko tas varētu liecināt?
Laikus neārstēta angīna var radīt nopietnas komplikācijas. Ja esi saslimis ar angīnu, jādzer zāļu tējas un ārsta norādītās zāles, kā arī jārūpējas, lai kakls būtu siltumā – jāvalkā silta šalle.
Esi vesels
2015. gada 31. decembris, 09:25

Regulāri slimoju ar strutaino angīnu. Par ko tas varētu liecināt?

Jauns.lv

Jāsaprot, ka angīna var būt ne tikai patstāvīga slimība, bet arī viens no simptomiem infekcijas slimībām, piemēram, skarlatīnai, difterijai vai asins slimībām, piemēram, leikozei, tāpēc, parādoties pirmajām angīnas pazīmēm, ir nekavējoties jāvēršas pie ārsta. Slimība noteikti jāizguļ un cītīgi jāizārstē.

Angīna ir visizplatītākā infekcijas slimība, kam raksturīgas sāpes kaklā. Tā izpaužas ar akūtu sākumu: sāpēm kaklā pie rīšanas, paaugstinātu temperatūru, svīšanu, drudzi, sliktu pašsajūtu. Rīkles gļotāda ir sārta, pietūkuši, uz aukslēju mandelēm ir aplikumi, kakla limfmezgli ir sāpīgi un pietūkuši. Angīna Ir infekcijas slimība, tādēļ bīstama apkārtējiem un saslimušajam jāizvairās no kontaktiem, lai neaplipinātu citus.

Scenarterapeites Ingas Kaminskas viedoklis:

Angīna, jo īpaši tad, ja tā ir regulāra, liecina par aknu darbību traucējumiem, kuri ir krājušies kopš bērnības. Parasti šiem cilvēkiem ir grūtības ar emociju savaldīšanu. Diemžēl ar veselīgu dzīvesveidu vien šoreiz nepietiks.

Iesaku meklēt palīdzību, lai pēc iespējas ātrāk izvairītos no atkārtotas saslimšanas, jo angīna ļoti bieži noved pie artrīta. Tam ir tiešā saite – ne vienmēr, bet ir. Šī ir tā vaina, ko nevajadzētu visu laiku tikai ārstēt medikamentozi, bet gan rast alternatīvas metodes.

Ieteicams meklēt laba homeopāta palīdzību, te labi palīdz arī scenarterapija (jauna alternatīvās medicīnas metode, ar kuras palīdzību ķermenī harmonizē enerģijas plūdumu, atjaunojot līdzsvaru jeb homeostāzi; metode apvieno mūsdienu augstās tehnoloģijas un Ķīnas tradicionālo medicīnu) . Bet ir svarīgi saprast, ka tas nenotiks, ja angīnu tikai izārstēs, vajag, lai organismā nebūtu iemesla tai atkārtoties!


Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock