Martins Dukurs otrais, Tomass Dukurs sestais pēc skeletonistu pirmajiem diviem braucieniem

Martins Dukurs otrais, Tomass Dukurs sestais pēc skeletonistu pirmajiem diviem braucieniem

Jauns.lv

Par sacensību favorītu nosauktais Martins Dukurs piektdien ir otrais un viņa vecākais brālis Tomass Dukurs sestais arī pēc skeletonistu otrā brauciena Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Martins Dukurs otrais, Tomass Dukurs sestais pēc s...

Abos pirmajos braucienos ātrākais bija Aleksandrs Tretjakovs no Krievijas, kuram abos braucienos bija arī identiski vienāds starta laiks - 4,47 sekundes ar ko tika iegūts pārsvars trases augšgalā. Dukurs otrā brauciena startā uzrādīja 4,58 sekundes - par vienu simtdaļu sliktāku laiku nekā pirmajā.

Tretjakovam Martins Dukurs pēc pirmajiem diviem braucieniem zaudē 0,56 sekundes. Sestajā vietā esošais Tomass Dukurs zaudē līderim jau 2,10 sekundes. Trešais ir Džons Deilijs no ASV (+1,59), ceturtais - Metjū Antuāns, arī no ASV (+1,85), piektais - krievs Sergejs Čudinovs (+2,03).

Tretjakovs pirmajā braucienā uzrādīja gan starta, gan trases rekordu (55,95). Pirms Tretjakova startējušajam Martinam Dukuram startā bija 4,57 sekundes un brauciena finišā - 56,18, kas bija par 0,23 sekundēm sliktāk. Tomass Dukurs sestajā vietā zaudēja Tretjakovam jau 1,08 sekundes.

Trešais un ceturtais brauciens notiks sestdien.

BNS/Foto: Edijs Pālēns, LETA