NHL klubs Vašingtonas "Capitals" atlaiž galveno treneri Outsu
Adams Outss Vašingtonas komandu trenēja divas sezonas, izcīnot 64 uzvaras, bet zaudējot 64 reizes.
Hokejs
2014. gada 27. aprīlis, 15:38

NHL klubs Vašingtonas "Capitals" atlaiž galveno treneri Outsu

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" īpašnieks Teds Leonsiss sestdien paziņoja par būtiskām izmaiņām kluba vadībā, jo no amata tika atbrīvots galvenais treneris Adams Outss,bet līdzšinējam ģenerālmenedžerim Džordžam Makfī netiks pagarināts līgums.

Vašingtonas klubs neiekļuva Stenlija kausa izcīņa, no astotās vietas Austrumu konferencē atpaliekot par trīs punktiem. Komandas līderis Aleksandrs Ovečkins ar 51 gūtiem vārtiem bija NHL regulārā čempionāta labākais snaiperis, taču komanda nespēja parādīt stabilu sniegumu, jo "Capitals" izcīnīja 38 uzvaras 82 spēlēs.

Leonsiss paziņoja, ka komandas vadība nepieciešamas izmaiņas, lai "Capitals" atgrieztos NHL elitē un cīnītos par Stenlija kausu.

Outss Vašingtonas komandu trenēja divas sezonas, izcīnot 64 uzvaras, bet zaudējot 64 reizes. Savukārt Makfī klubā nostrādāja 17 sezonas. Ilgāk par viņu NHL klubu šā brīža ģenerālmenedžeru amatos bijuši tikai Lū Lamorello no Ņūdžersijas "Devils" un Džims Razerfords no Karolīnas "Hurricanes".

BNS/Foto: All Over Press