Rīgas "Dinamo" nākamās sezonas abonementus sāks tirgot pēc KHL kalendāra apstiprināšanas

Jauns.lv

Rīgas "Dinamo" abonementus uz nākamās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mājas spēlēm sāks tirgot pēc spēļu kalendāra apstiprināšanas, vēsta klubs.

Rīgas "Dinamo" nākamās sezonas abonementus sāks ti...

Abonementi pārdošanā būs nedēļu pēc tam, kad KHL valde un klubi apstiprinās KHL septītās sezonas kalendāru.

Līga otrdien publiskoja 2014./2015. gada čempionāta izspēles kārtības projektu, kas paredz, ka katrs no 28 KHL klubiem regulārajā čempionātā aizvadīs 60 spēles - 30 mājās un 30 viesos.

Turnīrā 28 komandas būs sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Rīgas "Dinamo" ir iekļauta Rietumu konferences Bobrova divīzijā kopā ar Maskavas apgabala "Atlant", Minskas "Dinamo", Helsinku "Jokerit", Zagrebas "Medveščak", Sanktpēterburgas SKA un Bratislavas "Slovan".

Ar savas divīzijas komandām būs jāspēlē pa divām reizēm mājās un viesos (24 spēles), pret savas konferences pārējām komandām pa reizei mājās un viesos (14 spēles), pa reizei jātiekas ar otras konferences komandām - septiņas spēles aizvadot mājās, bet septiņas viesos. Vēl astoņas papildus spēles, četras ar savas, četras ar citas konferences komandām, tiks aizvadītas ievērojot ģeogrāfisko un sportisko principu.

Pēc regulārā čempionāta katras konferences astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēlēm.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" 11. jūlijā plāno sākt gatavošanos jaunajai sezonai.

BNS