1dienas
21stundas
41minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Futbols

Eiropas līgā tālāk tiek divi Igaunijas un viens Lietuvas futbola klubs

Jauns.lv

No triju Baltijas valstu futbola klubiem pēc ceturtdien notikušajām atbildes spēlēm Eiropas līgas pirmajā kvalifikācijas kārtā, nākamajā kvalifikācijas kārtā iekļuva divi Igaunijas un viens Lietuvas klubs, liecina UEFA informācija.

Eiropas līgā tālāk tiek divi Igaunijas un viens Li...

Igaunijas vicečempioni Tallinas ''Nomme Kalju'' mājās nospēlēja 2:2 ar Reikjavikas ''Fram'' no Islandes un divu spēļu summā uzvarēja ar 3:2, bet trešās vietas ieguvēja Sillamē ''Kalev'' pārspēja ''Honka'' no Somijas pateicoties viesos vairāk gūtiem vārtiem, jo divu spēļu summā rezultāts bija 4:4 un atbildes mačā papildlaikā ar 3:2 uzvarēja somu klubs. Igaunijas kausa īpašnieki Tartu ''Santos'', kas spēlē valsts čempionāta otrajā divīzijā, otrajā spēle ar 1:6 zaudēja Norvēģijas kluibam ''Tromso'' un divu spēļu summā ar 1:13.

Lietuvas vicečempioni Klaipēdas ''Atlantas'' ar 3:1 uzvarēja ''Differdange'' no Luksemburgas un svinēja uzvaru divu spēļu summā ar 3:2. Bronzas medaļu ieguvēji Panevēžas '' Ekranas'' arī otrajā spēlē zaudēja Belfāstas ''Crusaders'' no Ziemeļīrijas ar 1:2 un divu spēļu summā ar 2:5, bet Lietuvas kausa izcīņas fināliste Gargždu ''Banga'' pēc 0:0 savās mājās pret ''Sligo Rovers'' no Īrijas viesos zaudēja ar 0:4.

Jau ziņots, ka no Latvijas klubiem otrajā kvalifikācijas kārtā netika neviens. Divu spēļu summā Rīgas "Daugava" ar 0:8 zaudēja Skotijas ''Aberdeen'', FK "Jelgava" ar 0:6 - "Rosenborg" no Norvēģijas, bet Daugavpils "Daugava" ar 2:3 - Fēru salu "Vikingur" futbolistiem.

BNS