Futbols
2014. gada 8. augusts, 03:33

Britu futbola talants draud savai draudzenei ieliet sejā skābi un viņu nogalināt

Jauns.lv

Anglijas premjerlīgas kluba Vesthemas "United" futbolists Revels Morisons, kurš iepriekšējā mēneša beigās tika apsūdzēts divu sieviešu fiziskā iespaidošanā, draudējis savai draudzenei uzliet skābi un viņu nogalināt, ceturtdien tika atklāts noklausīšanās laikā tiesā.

21 gadu vecais Morisons, kurš tiek uzskatīts par vienu no perspektīvākajiem sava vecuma futbolistiem Anglijā, apsūdzēts, ka ilgstoši draudējis savai pašlaik 19 gadus vecajai draudzenei un viņas 39 gadus vecajai mātei. Tas viss noveda pie futbolista aresta 26.jūlijā.

Tomēr tiek ziņots, ka viņš savai draudzenei izteicis draudus jau kopš 2010.gada, kuru laikā teicis arī, ka ielies sejā skābi, uzspridzinās viņas māju vai arī nogalinās viņu.

Morisons regulāri sabiedrībā izcēlies ar bravūrīgām epizodēm, kā rezultātā līgumu ar futbolistu pirms diviem gadiem nevēlējās turpināt slavenais angļu grands Mančestras "United".

Iepriekšējo sezonu Morisons iesāka spoži, gūstot arī vārtus mačā, kurā Vesthemas vienība pieveica Totenhemas "Hotspur", tomēr turpinājumā viņš guva traumu un zaudēja formu, tāpēc sezonas vidū tika izīrēts Londonas "Queens Park Rangers" (QPR) komandai, kurai palīdzēja atgriezties premjerlīgā.

LETA