"Baris" treneris Nazarovs par nesavaldību diskvalificēts uz 6 spēlēm. VIDEO
Nazarovs "pasūta" visus.
2014. gada 18. septembris, 11:58

"Baris" treneris Nazarovs par nesavaldību diskvalificēts uz 6 spēlēm. VIDEO

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplināro lietu komisija piespriedusi sešu spēļu diskvalifikāciju Astanas "Baris" komandas galvenajam trenerim Andrejam Nazarovam, liecina KHL paziņojums.

"Baris" trešdien izbraukumā ar rezultātu 2:3 piekāpās Vladivostokas "Admiral". 40 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām viesu komanda saņēma divu minūšu noraidījumu par skaitliskā sastāva pārkāpumu. Savu neapmierinātību par tiesnešu lēmumu pauda Nazarovs, kurš sāka laukumā mest priekšmetus, rādīja nepiedienīgus žestus un rupji lamājās.

Par savu rīcību Nazarovs saņēma noraidījumu līdz spēles beigām un trenerim bija jādodas uz ģērbtuvēm. Disciplināro lietu komisija vēlāk paziņoja, ka Nazarovs tiek diskvalificēts uz sešām spēlēm.

Nazarovs iepriekš divas sezonas laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam vadīja citu KHL komandu - Čehovas "Vitjaz", kas laukumā regulāri izcēlās ar kautiņiem un citām rupjībām.

Jau ziņots, ka tuvākajā laikā "Baris" komandai varētu pievienoties Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis, kuru sastāvā vēlas redzēt Nazarovs.

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no video