KHL komisija: "Džeriņa vārtu guvums ar roku nebija jāskaita!"
Andris Džeriņš cīņā pie Sanktpēterburgas SKA vārtiem.

KHL komisija: "Džeriņa vārtu guvums ar roku nebija jāskaita!"

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Andris Džeriņš pirmdien izbraukumā pret Sanktpēterburgas SKA guva vārtus ar roku, ko spēles tiesneši ieskaitīja, taču vēlāk KHL Tiesnešu departaments pavēstīja, ka vārtus nevajadzēja skaitīt, liecina KHL paziņojums.

KHL komisija: "Džeriņa vārtu guvums ar roku nebija...

"Dinamo" ar rezultātu 1:2 piekāpās SKA. Vienīgos vārtus Rīgas kluba labā guva Džeriņš, kurš bija pazaudējis nūju, taču ar roku izmainīja ripas lidojumu pēc Laura Dārziņa metiena. Ripa ielidoja vārtos un mača tiesneši metienu ieskaitīja.

KHL dienu pēc mača paziņoja, ka Džeriņa vārtu guvumu nedrīkstēja ieskaitīt, kā arī "Dinamo" un SKA spēles video tiesnesi atstādināja no darba līdz sezonas beigām.

Nākamo maču Rīgas "Dinamo' aizvadīs trešdien, viesos tiekoties ar Helsinku "Jokerit". Ar piecām uzvarām 17 mačos "Dinamo" atrodas ārpus pirmā astoņnieka, savukārt "Jokerit" ieņem 3.vietu Rietumu konferencē ar 13 uzvarām 17 spēlēs.

Kopš abu komandu iepriekšējās spēles 29. septembrī, kad "Dinamo" zaudēja "Jokerit" ar rezultātu 2:3, rīdzinieki nākamajās sešās spēlēs guvuši tikai vienu uzvaru.

BNS/Foto: All Over Press