Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Gribēja Lebronu Džeimsu, dabūja komandas biedru! Artūram Žagaram uzrodas konkurents no Losandželosas "Lakers"
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Skailars Meiss pirms spēles "Lakers" rindās.
Basketbols

Gribēja Lebronu Džeimsu, dabūja komandas biedru! Artūram Žagaram uzrodas konkurents no Losandželosas "Lakers"

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Latvijas basketbolists Artūra Žagara pārstāvētajai Stambulas "Fenerbahce" pievienojies amerikāņu aizsargs Skailars Meiss, piektdien pavēstīja Stambulas klubs.

Gribēja Lebronu Džeimsu, dabūja komandas biedru! A...

Komandas paziņojumā norādīts, ka vienošanās ar Meisu noslēgta līdz šīs sezonas beigām.

27 gadus vecais basketbolists iepriekšējās četras sezonas spēlēja G līgā un Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), pārstāvot Atlantas "Hawks", Portlendas "Trail Blazers" un Losandželosas "Lakers". Viņš NBA kopā aizvadījis 105 mačus, kuros vidēji guvis 4,3 punktus, izcīnījis 1,2 atlēkušās bumbas un iekrājis 1,7 rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka "Fenerbahce" šosezon ir palikusi bez pamatsastāva saspēles vadītāja Skotija Vilbekina, kurš jau pirmajā Eirolīgas mačā sarāva krusteniskās saites un šajā sezonā laukumā vairs neatgriezīsies. Tāpat pagājušajā nedēļas nogalē gurna savainojumā iedzīvojās vēl viens ārējās līnijas spēlētājs Marko Guduričs.

Interesanti, ka preses konferencē aptuveni nedēļu pēc Vilbekina savainojuma "Fenerbahce" galvenajam trenerim Šarūnam Jasikevičam tika jautāts, uz kāda tipa papildinājumu lūkojas viņa komanda, lai aizvietotu Skotiju Vilbekinu, uz ko lietuviešu speciālists ironiski atbildēja, uz Lebronu Džeimsu, tomēr viņam ir saistības ar Losandželosas "Lakers". Zīmīgi, ka jaunākais Stambulas kluba papildinājums savas līdz šim 17 pēdējās spēlēs aizvadīja tieši šajā leģendārajā komandā.

"Fenerbahce" uzvarējusi trijās no četrām Eirolīgas spēlēm un guvusi panākumus abās aizvadītajās cīņās Turcijas čempionātā.