Premjerlīgas čempione Mančestras "City" traumas dēļ pazaudē atslēgas spēlētāju Rodri
foto: Action Images via Reuters
Rodri pēc traumas gūšanas spēlē pret Londonas "Arsenal".
Futbols

Premjerlīgas čempione Mančestras "City" traumas dēļ pazaudē atslēgas spēlētāju Rodri

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Anglijas Premjerlīgas līdere Mančestras "City" trešdien oficiāli apstiprināja, ka tās pussargs Rodri Ernandess iedzīvojies ceļgala krustenisko saišu plīsumā.

Premjerlīgas čempione Mančestras "City" traumas dē...

Pašreizējie Anglijas čempioni gan nenorāda, cik ilgi "Ballon d’Or" pretendents nedosies laukumā, taču spānis, iespējams, šosezon vairs nespēlēs. Svētdien "City" savā laukumā spēlēja neizšķirti pret Londonas "Arsenal", cīņai noslēdzoties ar rezultātu 2:2.. Rodri Mančestras vienības spēli pameta jau 21. minūtē, kad viņu nomainīja Mateo Kovačičs. 

Jau pirmdien mediji vēstīja, ka 28 gadus vecais futbolists mačā ar "Arsenal" iedzīvojies ceļgala krustenisko saišu plīsumā, kas, iespējams, liegtu viņam atgriezties laukumā sezonas atlikušajā daļā. Lai varētu precīzāk konstatēt gūto traumu, futbolists pēc mača pret "Arsenal" devās uz Spāniju, kur viņam veica tālākus izmeklējumus, secinot, ka piepildījies ļaunākais no scenārijiem. 

Rodri šovasar kopā ar Spānijas izlasi izcīnīja Eiropas čempiontitulu un tika atzīts par turnīra labāko spēlētāju. Savukārt pēdējo gadu viena no Eiropas spēcīgākajām komandām "City" Anglijas Premjerlīgas jaunās sezonas ievadā piecos mačos izcīnījusi 13 punktus un ir turnīra līdere.